Už se několik hodin trápím s tím jak udělat toto PQ. Před půl rokem se mi jednou zadařilo asi po dvou dnech utrpení a teď už mi dochází všechny možnosti - prostě nevím.
Dělal jsem to takto:
V Google earth jsem si udělal trasu Chomutov-Cortina - vše OK, vygeneroval jsem soubor *.kml. Otevřel gc.com, udělal upload tohoto souboru, přejmenoval název cesty na Chomutov-Dolomity, podíval se na prewiev, všechno fungovalo, zaškrtl jsem tuto cestu, dal jsem save selected routes a pak konec…cestu jsem nemohl už najít v seznamu Public Routes ani podle keyworld, prostě nic, není. Zkoušel jsem to několikrát i s formátem *.gpx, ale stejně nic a nic.
Nevíte někdo, kde dělám chybu? Předem díky.
Nepomůže ani tento postup?
1/ GC.com - My account
2/ V pravém sloupci v sekci Premium Features odkaz Find Caches Along a Route
3/ Nad mapou pak odkaz Your Created Routes
U nich je pak checkbox pro založení, jako public …
Díky, to pomohlo, jsem LAMA, mám tam tu cestu teď 8x :D. Ale stejně mi není jasné, proč ji nemůžu najít.
Odpovím si sám: protože není Public, to musím zaškrtnout. Ještě jednou dík.
Zkouším upload z Google Earth v. 4.2.0198.2451 (beta), ale po výběru vyexportované trasy a kliknutí na Upload se nic k potvrzení neobjeví. Tabulka Upload information zůstane prázdná. Nevíte někdo jestli jsem lama, nebo to nefunguje?:o
Do posledního "upgradu" serveru gc.com jsem CAaR používal tak, že jsem si naklikal trasu v MapSource, vyexportoval do GPX, upload a bylo to. Teď mi to dlouhodobě nechce sežrat žádnou trasu z MS ![]()
munu napsal/a:
Zkouším upload z Google Earth v. 4.2.0198.2451 (beta), ale po výběru vyexportované trasy a kliknutí na Upload se nic k potvrzení neobjeví. Tabulka Upload information zůstane prázdná. Nevíte někdo jestli jsem lama, nebo to nefunguje?:o
Asi budeš mít stelný problém jako jsem měl já. Po tom co píšeš, klikni ještě na Your created routes…tam budeš mít tu trasu.
Ne, tím to nebylo. To jsem zkoušela. Neměla jsem to ani v návrhu. Ale každopádně už to šlape. Zkusila jsem znovu vyexportovat z Google earth a pak znovu uploadnout a prošlo to. Trpaslíci asi zrovna stávkovali :@
Každopádně dík B)
mám ten samej problém co abakus…pls nevíte někdo co s tím ?