Měl bych dotaz. Po asi 3/4 roku jsem opět zakoupil PM ucet a obnovuji si GSAK databazi kesek. A nemuzu se ted rozchodit ve FindStatsGen tu cast, ktera se zabyva mnou zalozenymi keskami. Makro PlacedStats nemuzu v seznamu dohledat a ani nevim, jak to ted vlastne funguje.
Źádné makro PlacedStats nepotřebuješ. Vše je obsaženo v makru FindStatsGen a na tobě je jen označit svoje kešky (měly by zezelenat) pokud to ještě nemáš a pak k nim přidat logy a to uděláš AddLogs, jak píše MarHan.
Diky moc, uz jsem to vyresil na GSAK foru, opravdu se to od dob, kdy jsem si s tim poradne hral docela zmenilo. Je cas se do toho opet nejak vice dostat
Měl bych taky dotaz ke generovani statistiku vlastnich keši.
Vim že několik kačeru ma odlovene všechny moje kešky ale po vygenerovani statistiky se u nich objevi že maji třebas 95% -jako by jednu neměli odlovenou.
Z GC.com si stahuji zvlašť gpx soubory pouze založenych keši každy tyden a pokažde to same. - poradte jak chybu odstranit.
Problém je, že v PQ ti přijde jen posledních 5 logů. Pokud se stalo, že mezi jednotlivými PQčky bylo 6 nálezů, tak ten jeden v GSAKu prostě nemáš. Použij AddLogs a natáhne se ti všechno.
Tak jsem spustil AddLogs a mam ještě větši problem.
Vyskočila mi hlaška že u jednoho uživatele nelze zjistit ID at ho zadam ručně. Nikde jsem na GC tento udaj nenašel (a ani ted nevim kde ho najit) a tak jsem odklikl to co mi nabidlo makro samotne. Vše proběhlo dokonce ale: při spuštěni statistiku tak v mistech kde začina vytvařet seznam nalezcu mych keši vypiše že u toho uživatele je špatně něco z ID a tuto sekci statistiky nedokonči.