Tak jsem si chtel udelat statistiku za pomoci : FindStatGen3 3.2.16 a GSAK v7.2.2.23 a bohuzel nic.
Postup
nechal jsem si poslat my finds file
nainstaloval jsem si novejsi GSAK v7.2.2.23
do adresare macros nahral file FindStatGen3 3.2.16
v GSAKu zalozil new database called "my finds" a naimportoval my finds file
v GSAKU pres vrchni bar jsem dal: Macro - Runa/Manage. V installed macros vybral FindStatsGen3 a dal run
objevila se tabulka Find Statictics HTML export, clict na options - zaskrtl (vybral) jsem si nastaveni jednotlivych nabidek. Uplne nahore vlevo jsem si vybral do pole Found Caches Databaze tu nove vytvorenou (my finds) a dal ok
po chvilce se objevi okno s hlasenim: No placed caches were found in this database
MUZETE PROSIM NEKDO NAPSAT STRUCNY POPIS JAK TO DELATE VY ?
NEBO ASPON RADU KDE BYCH MODL DELAT CHYBU.
Nemam to ted pred sebou, ale napada me jestli nekde v nastaveni toho makra nezaskrtavas ze ma vystatistikovat i tebou zalozene kese. A pak mozna kdyz zadne nenajde tak hodi error. Ale to jen tak tipuju.
AddLogs/AddLogsBatch - pridas tim logy u svych kesi, musi se to ale delat jednotlive, kes za kesi
placedCaches
Pak by ti to melo chodit.
maty
EDIT: neni to placedCaches, ale placedStats
Treba tady:http://gsak.net/board/index.php?showtopic=4623&st=20 o tom mluvi:
(2. New ‘Finds by Finder’ stats in Placed caches.
(See this thread for explanation. For this section to appear as part of the Placed Stats you will need to download and run version 2.0 of the PlacedStats macro first to generate the data. Available here.))
Treba tady:GSAK -> All Purpose Statistics Generator o tom mluvi:
(2. New ‘Finds by Finder’ stats in Placed caches.
(See this thread for explanation. For this section to appear as part of the Placed Stats you will need to download and run version 2.0 of the PlacedStats macro first to generate the data. Available here.))
Nemuzu nikde najit to makro (2.0 of the PlacedStats) ??
Stejne mi neni moc jasne proc se bavime o "placed" stats etc. kdyz ja si chci vygenerovat statistiku z "my finds"
To mi to hlásilo také A protože žádnou vlastní cachešku založenou nemám, tak jsem si v GSAKu vytvořil novou, dal jí souřadnice 0 0 a napsal se do příslušného políčka jako její tvůrce. A od té doby v pohodě. I když možná to jde někde v nastavení vypnout, ale to jsem nenašel…
jirko, pokud chces jen statistiku nalezenych, tak okne option vpravo dole - tusim policko 16 - je ve stahovacim seznamu >placed< prehod to na exclude a prestane to chtit zalozene kese. netreba zakladat falesnou
Pokud sis MyFinds dal do samostatne databaze, je jasny, ze tam zadnou nalezenou nemas(nebo jo, ty sycaku ?). Pokud chces do statistiky i nalezene i umistene, musis to mit v jedne databazi a pak pred vyrobou html kodu statistiky pustit n a kazdou zalozenou AddLogs makro a pak PlacedStats.
ono staci i mit to ve dvou - nahore ti to nabizi zvlast vybrat, odkud se maji brat nalezene a odkud zalozene. placed stats je ted zaroven i soucasti findstatsgen, takze staci projet zalozene kese makrem addlogs.
jo dal jsem si my finds do prazdne nove vytvorene databaze. Timto Vam vsem dekuji za rady. Telefonicky jsem byl dnes odpoledne proskolen Solsaisem. Zalozil jsem si 18 PQ files dle navodu na wiki, pockam az dorazi behem 4 dni a pak to zkusim znovu.
To Maty: nezajdeme nekdy nacvakat par fotecek (I have bought the new lens, filters and the flash)?
Ahoj, mně se objevil jiný problém. Mám v GSAKu naimportovány keše přes loc soubory, u nalezených vyplněn stát, zemi, UserData2. Vygenerovaná statistika správně udá počet nalezených keší, do mapy Evropy jich umístí jen 32 (4 v Baden-Württemberg jsou správně), mapa ČR s kraji má umístněno správně 2 v kraji Moravskoslezském, 5 ve Zlínském, Praha ani Středočeský kraj není kompletní, Liberecký a Královehradecký mají smůlu úplně.