firefox 4

Ahoj, včera vyšel nový firefox 4, tak jsem ho samozřejmě hned na jednom PC zkusil :wink: a geocaching.com nezobrazuje mapy. Chci se zeptat, testovali jste to někdo, případně je potřeba instalace nějakého nového doplňku? Nebo prostě počkat až gc.com upraví stránky pro kompatibilitu s MF4?

preinstalovano na 4ku a mapy videt jsou, chyba u tebe.

Me mapa taky vali.

…i beta jede

ok, diky moc

zkus vycistit cache v prohlizeci, obcas mne to taky dela, tohle pomuze

hlavně ten FF4 jede po poznání rychleji jak poslední verze FF3. A u GC.com je to poznat docela razantně.

jj, hw akcelerace je znát… je potřeba aktualizovat Garmin Communicator na verzi 2.9.3.

Nějak mi ale přestal fungovat gmail notifier :frowning: Používáte někdo něco rozumného do FF na gmail?

Garmin Communicator jsem odinstaloval, nikdy jsem jej nepoužil, co jsem zjistil
Spíš by měli vydat aktualizaci CacheViewer, občas se to sakra hodí :slight_smile:

Zkus si v příslušném XPI (je to ZIP, stačí změnit příponu) zeditovat soubor install.rdf, konkrétně řádku

<em:maxVersion>4.*</em:maxVersion>

Třeba to bude fungovat :slight_smile:

Toto bohužel nemusí vždy fungovat, např. podobná úprava doplňku AutoCopy 1.0 vede k zamrznutí FF4.

Jasně, je to pokus, někdy to jde, někdy ne. Pokud to neprojde, nezbyde než počkat na aktualizaci doplňku.

http://webmailnotifier.mozdev.org/

Tak jsem taky nainstaloval FF4 a nefunguje mi par veci na gc.com - pri nacteni stranky kese (a nejen te) mi vyskoci okno "Nekompatibilni prohlizec", nezobrazuje se ta mala mapa na konci listingu; kdyz kliknu na Favorites, nic se nedeje (javascript:void(0); ). A ruzny dalsi veci…
Na jinych strankach jsem problemy nezaregistroval, cookies pro gc.com i cache jsem promazal…

Uplne to samy, vsechno jsem promazal, povolil snad vsechno co slo a porad stejny.

Tak hlasku Nekompatibilni prohlizes zpusobuje Greasemonkey, po jeho vypnuti uz se hlaska neobjevuje, nicmene problem s nezobrazovanim mapy pretrvava. Jdu laborovat dal…

EDIT: Upresneni, nekompatibilitu nezpusobuje primo Greasemonkey, ale skript GcCzRating. Po jeho vypnuti hlaska zmizi.
Po jeho uplnem odinstalovani se zacla zobrazovat i ta mapa :wink: takze to povazuji za vyresene.

Na mém přístroji funguje z toho uvedeného zcela vše bez problémů…

sobikovi - a pouzivas script GcCzRating ???

Ne, nepoužívám.

No tak to bude ono, ja jsem prave FF4 zkusil nainstalovat na jinem PC a taky to normalne chodilo, takze jsem se pak soustredil na to co tam mam navic a zjistil jsem prave, ze to zpusobuje ten script GcCzRating. Takze jak uz jsem napsal - vyreseno.