Ahoj, včera vyšel nový firefox 4, tak jsem ho samozřejmě hned na jednom PC zkusil
a geocaching.com nezobrazuje mapy. Chci se zeptat, testovali jste to někdo, případně je potřeba instalace nějakého nového doplňku? Nebo prostě počkat až gc.com upraví stránky pro kompatibilitu s MF4?
preinstalovano na 4ku a mapy videt jsou, chyba u tebe.
Me mapa taky vali.
…i beta jede
ok, diky moc
zkus vycistit cache v prohlizeci, obcas mne to taky dela, tohle pomuze
hlavně ten FF4 jede po poznání rychleji jak poslední verze FF3. A u GC.com je to poznat docela razantně.
jj, hw akcelerace je znát… je potřeba aktualizovat Garmin Communicator na verzi 2.9.3.
Nějak mi ale přestal fungovat gmail notifier
Používáte někdo něco rozumného do FF na gmail?
Garmin Communicator jsem odinstaloval, nikdy jsem jej nepoužil, co jsem zjistil
Spíš by měli vydat aktualizaci CacheViewer, občas se to sakra hodí ![]()
Zkus si v příslušném XPI (je to ZIP, stačí změnit příponu) zeditovat soubor install.rdf, konkrétně řádku
<em:maxVersion>4.*</em:maxVersion>
Třeba to bude fungovat ![]()
Toto bohužel nemusí vždy fungovat, např. podobná úprava doplňku AutoCopy 1.0 vede k zamrznutí FF4.
Jasně, je to pokus, někdy to jde, někdy ne. Pokud to neprojde, nezbyde než počkat na aktualizaci doplňku.
Tak jsem taky nainstaloval FF4 a nefunguje mi par veci na gc.com - pri nacteni stranky kese (a nejen te) mi vyskoci okno "Nekompatibilni prohlizec", nezobrazuje se ta mala mapa na konci listingu; kdyz kliknu na Favorites, nic se nedeje (javascript:void(0); ). A ruzny dalsi veci…
Na jinych strankach jsem problemy nezaregistroval, cookies pro gc.com i cache jsem promazal…
Uplne to samy, vsechno jsem promazal, povolil snad vsechno co slo a porad stejny.
Tak hlasku Nekompatibilni prohlizes zpusobuje Greasemonkey, po jeho vypnuti uz se hlaska neobjevuje, nicmene problem s nezobrazovanim mapy pretrvava. Jdu laborovat dal…
EDIT: Upresneni, nekompatibilitu nezpusobuje primo Greasemonkey, ale skript GcCzRating. Po jeho vypnuti hlaska zmizi.
Po jeho uplnem odinstalovani se zacla zobrazovat i ta mapa
takze to povazuji za vyresene.
Na mém přístroji funguje z toho uvedeného zcela vše bez problémů…
sobikovi - a pouzivas script GcCzRating ???
Ne, nepoužívám.
No tak to bude ono, ja jsem prave FF4 zkusil nainstalovat na jinem PC a taky to normalne chodilo, takze jsem se pak soustredil na to co tam mam navic a zjistil jsem prave, ze to zpusobuje ten script GcCzRating. Takze jak uz jsem napsal - vyreseno.