Firefox nenajde Garmin 60CSx

Ahoj, po nějakém čase se vracím k aktivnímu GC a hned na začátku jsem narazil na problém, se kterým mi ani Google neporadil. Po přihlášení na svůj účet na geocaching.com jsem si chtěl přenést kešky do Garmin 60CSx přes ikonku vpravo v řádku keše.. Jenže mi Firefox zahlásil, že nemám poslední plugin. Tak jsem si ho stáhnul, ale i po jeho stažení Firefox Garmina nevidí. Zkoušel jsem pro kontrolu se propojit přes MapSource, ale ten Garmina bez problémů našel. V čem dělám, prosím, chybu, mohl by mi někdo poradit?

Děkuju:)

Tak to je tedy Bomba+

Já myslím, že ten plug-in používá jinou komunikaci, než MapSource, je jich tam několik podle typu GPS.

Chová se to tak, že plugin se spustí a hledá GPS a nenajde ji a nebo se ani nespustí ?

Spustí, hledá a nenajde…:frowning:

Mě to najde, a funguje. Jen chtěl Firefox nainstalovat nový Garmin Plugin.
(60CSx)

To jsem právě udělal, ale GPSku to nenajde :frowning:

tak ještě zkus jiný prohlížeč, a pokud to ani tam nepojede, tak je asi něco špatného v instalaci PC… jo a je GPS v pořádku? zkus u kamaráda, nebo v práci, zda to jde … Pokud to nepujde jen u tebe, tak zkus ještě uplně odinstalovat firefox a znova ho nainstalovat.

Restartuj Firefox a přihlaš se znovu na Geocaching.com
Mě to občas dělá taky i když je zobrazeno, že jsem přihlášený. To se odhlásím a znovu přihlásím a zase to funguje.

Zkusil jsem, nefunguje…:expressionless:

Mě to dělalo taky u 62st - a marně si snažím vpomenout, jak jsem to vyřešil. Ale nemusel jsem nic odinstalovávat… Párkrát mi to udělalo to, že jsem připojil Garmina, ale naskočila mi karta pro Magellan. Stačilo přepnout na kartu Garmin a bylo to OK

ještě další možnost, restartovat počítač a spustit vše znovu. Nainstalovat znovu ovladač na Garmina a restartovat FF.
Pak již nevím. Mě to tak fungovalo.

Zkusim to tedy "postavit" znovu a dám vědět. Díky všem prozatím :slight_smile:

Jednou jsem měl problém přímo s USB drivery k 60CSx. Musel jsem si je stáhnout ze stránek Garminu a přeinstalovat…

To jsem udělal, přesto mi Firefox odmítá spojit s GPS :frowning:

Já měl podobný problém s Operou, pod tou jsem nemohl do GPS poslat ani ň, stále špatný plug in, tak jsem to vyřešil tak, že když lezu na GC a posílám si data do GPS používám Google Chrome