Hrajete to někdo?
Tak napřed jsem hledal nějakou irskou hru First o’Find, až potom mě to trklo. Myslíš konkrétně tohle?
Ano, tohle myslím. Ptám se proto, že jsem dnes dostal tuto hru jako dárek.
Nějak mi vypadlo “t”. [:D] FIRST TO FIND GAME
Je to opravdu hratelné, nebo jen marketingově-reklamní nesmysl?
Doufám, že to je hratelné, mám to hodinu a po letmém prostudování návodu je to něco jako ty karetní hry fantasy (nevím jak se všechny jmenují, ale asi víš co myslím - Magic of gatering např.). Karty jsou jako na kanastu (i počtem - eso,2,3,4,5,6,7,8,9,10, spodek, svršek, král, joker). Rozdává se po pěti kartách a jak jsem se díval karty mají určitý význam pro hledání. Negativní i pozitivní (např. hint, auto s náhonem 4x4 apod.)
Zítra si přelouskám návod, ale kdyby ho už někdo měl hotový, rád uvítám [:)]. BTW: karty jsou pěkně zabalené v plechové krabici s obrázkem, no asi čeho??? žabáka s anténou [:D]
Predem pisu, ze hru nemam, ale zrovna vcera jsem si ty pravidla studoval, protoze premyslim, ze bych si to koupil abychom to pak mohli mastit na eventech u piva :-) Ale prijde mi to jako modifikovany "prsi" - 4 barvy, prebijeni "trumfu" apod. Jenom se navic scitaji ty body..
Tudiz k pivu asi dobry, muze to byt sranda, ale rafinovanou karetni hru bych zatim nehledal. Jsem zvedavy na tve zkusenosti.
Wenny/WMH
Jak píšeš, rafinovaný to není, dnes jsem si to přeložil a jako zábava na eventu k pivu je to dobrý. Dám vědět, protože zítra máme tady s kolegy kačery malý micropivogeoevent :-))) tak to zkusíme.
No, hra vypadá zajímavě. Obzvlášť ty karty vypadají hezky. Ale otázka jestli bych si to za ty peníze koupil. Za stejnou cenu (nebo dost podobnou) se dá pořídit jiná "pivní" karetní hra: BANG!, což je zábava na dost dlouho.
A ještě jedna hnidpoišská poznámka [;)] : Je to Magic - The Gathering - a to je bych řekl úplně jiný styl her.
Je to jiné než Magic a podobné hry. Uvidíme kolik půllitrů zlatého moku při té hře zítra padne, podle toho se dá vyhodnotit, jestli to stojí hrát nebo ne. [B][Y][;)]