FirstCzechPowerTrail - stokešková 5.10.2010 mám volná místa v autě odjezd ráno z Prahy

Kdo by měl zájem, mám volná místa v autě :wink: Odjíždím z Prahy kolem půl osmé ráno. Můžu naložit i po cestě… :slight_smile:

To by šlo, mám zrovna volno B)

Tak už je zase všechno jinak :frowning: vyfasoval jsem dva dny firemní školení, takže to budu muset odložit… škoda

Škoda :frowning:

čeče jéňo chystáš se? … my chceme jet někdy příští týden .. třeba se potkáme … zdraví CVZ058 .. :slight_smile:

Čau Žejdlo, bral bych to, ale bez auta je to na nic, takže bych se k někomu přidal :slight_smile:

hmmm … to je mi jasný … my ale pojedem z druhé strany .. :wink:

jestli teda vůbec pojedem .. :frowning:

nechysta se nekdo z jihu cech ???

Možná se zeptám blbě, ale kde to je? :smiley:

Mezi Starým [cache]GC2EH6M[/cache] a Novým Městem nad Metují [cache]GC2EH6K[/cache].

Toz ja bych i jel, ale jsem z Olmu. Do Nachoda bych se pripadne dovalil vlakem. Cely vikend mam volny :slight_smile:

V sobotu 2.10.2010 se koná nedaleko cíle této stovkové série tradiček event PUKNI 2010, takže můžete mít milí kačeři a milé kačerky ještě eventový bodík jako bonus!

GC2E2NF

Tak to to tam po tom eventu bude zase vypadat… :smiley:

Kdyz uz se chcete ucastnit Pukni tak si prectete listing aby jste vedeli o co de:

"Tento event bude sloužit predevším jako prehlidka
kulinarského umeni keseru a keserek. Jejich partneru a rodicu, ale
nejenom to. Proste si pochutname na tom co kdo prinese.Kdo nic
nedonese a nerozdeli se s ostanimi at ani nejezdi!!!"

Spravne laydakku…! je treba si uvedomit o co jde!!

Ale pokud budete mit jidlo - DOJEDTE! … nicmene z lonskych zkusenosti - zamyslete se a na listove testo na XY zpusobu radsi zapomente…! :smiley:

Já jídlo přivezu a listové těsto to nebude… Taky přivezu zástěru, kterou bude autor eventu, pokud bude chtít, moci použít jako netradiční formu logbooku. Nechal jsem v naší firmě (FOTOLAB) vyrobit jednu pro sebe s mým nickem a jednu s nickem LOGBOOK a bude na autorovi eventu tohoto daru využít… Navíc bude možnost tuto zástěru u mě objednat s vlastním nickem!

Kdyby jel teď někdo o víkendu z Prahy, rád se přidám:)

Jedeme v nedeli rano ze Štětí, to by bylo jedno misto volne. Pokud by se nasli dva, co by jeli uz v sobotu behem odpoledne tak bychom meli mista dve a zkusili se s nejakym vytvorem zucastnit a prespat na "Pukni".