Fly-in cache

Ahoj, hledám keše pro tento bookmark, kdo o nějaké ví a není tam, tak prosím napište GCkod nebo odkaz. Dík moc!

Fly-in
http://www.geocaching.com/bookmarks/view.aspx?guid=28f85924-88e5-4a90-952e-83ded5a8feac

[cache]GC1W6ZY[/cache], [cache]GC1TV5W[/cache], i když to druhé není tak úplně pro normální letadla :slight_smile:

Letiště Kladno GC1528E Letište Kladno / Kladno airport (Traditional Cache) in Středočeský kraj, Czechia created by MiKa Team

čáslav taky není pro normální letadla GC19X6C 21. zTL Caslav (Traditional Cache) in Středočeský kraj, Czechia created by tcadina

co třeba u Letňanského letiště keška Český sen http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=f49a037d-eb3f-487f-90a2-2c126fdacfcd

[cache]GC1P68Y[/cache], [cache]GCZVDC[/cache], [cache]GCP16C[/cache].
A libovolna cache na dolet od Rane, viz tenhle fly-in log :slight_smile:

GC1B386 Letiště Drahotuše

A jéje, další vzduchem chlazený :wink:
Tak třeba [cache]GC1BDJC[/cache]

Nevidim tu nikde letiste v Roudnici !!! [cache]GC1DQPC[/cache]

Werki poslal jsem ti mail s gpx letist

[cache]GC1201E[/cache] - LKKV (Karlovy Vary)
[cache]GC1B8RD[/cache] - Vyhlídkový let (Plasy)
[cache]GC1V8WK[/cache] - Rozptyl #1 (Plzeň Líně)
[cache]GCWG8E[/cache] - FREQUENCY / Spy station 2 (Plzeň Líně)
[cache]GCYHRC[/cache] - Kryštof 7 incident (Plzeň Letkov)

Tak dík všem za pomoc, nějak to zpracuju a nechám Qnika natlačit do bookmarku. Kdyby někdo našle ještě nějaké, tak sem písněte :wink:

Co taklhe H+ova jump-in ? tam se taky člověk pěkně prolétne.. :smiley: EDIT: sorry za drobný offtopic ale nedalo mi to tuto cache opět připomenout

:D:D:D

a ještě děkuju v&f family, to GPX jsem ještě neprozházel, ale mrknu na něho a taky nechám doplnit

Pokud zvladne cicin nebo kdokoliv dalsi pristat na rece u mostu nebo pod mostem, muze beze vseho logovat - rad mu donesu pixlu na zlatem podnose. :smiley:

Pad americke letajici pevnosti B-17 by TwiceRaP ([cache]GC1M2ZX[/cache]) = letiště Slaný.

[quote]
Toniczech napsal/a:

[cache]GC15WRX[/cache] 21. zTL Caslav #2

[cache]GC1BK2G[/cache] - ta je co by Oregonem dohodil od hangárů na LKLB :slight_smile:
[cache]GC1A9HE[/cache] - SLZ a práškařské letiště Jestřábí v Krkonoších.
Poblíž LKHR (pouze SLZ) je pak ještě [cache]GC1E6DY[/cache], pod LKMB je [cache]GC1JWM7[/cache] a u LKJC je [cache]GC14NMR[/cache].

P.S. Málem bych zapoměl na ještě jednu pěknou, byť zatím ještě neodlovenou, velmi jednoduchou mysterku na LKKU- [cache]GC1MJRY[/cache] - Letem svetem s Turboletem.

Tak u té bych se teda přistát neodvážil. A to už jsem byl na hodně malých polích.
:wink:

Až to budeš werki dál zpracovávat a přeposílat mě tak jsem si vzpoměl na Olomouc [cache]GC1810D[/cache] (pak tam je ještě jedna poblíž heliportu, ale tu asi nechceš, co?

A co tohle velde Českého snu [cache]GCX2NG[/cache]