Zdravím!
Chtěl jsem se kouit fólii na display.
KOupil jsem nějakou z aukra, která je úplně na prd.
Nepřekrývá celý display(mám pocit že fólie je na starší legend který má display užší) a je tenká.
Prostě vyhozené peníze.
Já osobně považuji jejich folii za nejlepší na trhu. Osobně a hlavně časem prověřeno na 60CSx, Oregon 450 a Lumix LX2. Na její odolnosti je poznat původní armádní určení na ochranu vrtulových listů
Já kupuju folie Boxwave. www.boxwave.com
Na vistu, na oregona, na PDAčka, na foťáky - prostě na vše. Používám je přes 3 roky už. Jsou fakt kvalitní. Nejeví známky používání. Jinou bych si nikdy už nekoupila. Jedině bych uvažovala o Zagg, ale nemám důvod měnit.
Poštovné je něco kolem 3,50 dolarů takže žádná tragedie - levnější jak pošta v ČR. Doručení do pár dnů. Samozřejmě vyjde levněji když se domluví více lidí a koupí společně, navíc když si koupíte pack 3 kusů folii tak je tam taky velká sleva.
Mam ji na T-Mobile G1, bratr na Diamondu … v praci ji mame na iPadu … ale - na Vistu mi prijde … zbytecna, proste moc dobra, na to ze Vista neni dotykac.
Ale o vzhledem k vyse doporucene Boxwave, ktera je levnejsi od Zaggu o asi 2USD .. asi u mne vyhraje zagg. A treba se dostanu k nakymu slevovymu kodu..
Já používám izolepu, dá to sice trochu práce jí odmotat a nalepittak, aby tam nebyly takový ty čáry přez, ale za ty prachy… No a když se po půl roce odlepí růžek tak se dá nová. Nestojí to skoro nic a účel to plní výborně.