Pratele, kamaradi! Stal jsem svedkem nekolika diskusi, veskrze regionalniho charakteru, probihajich pres nejruznejsi messengery, coz skyta radu nevyhod. Neni historie, neni kontinuita, a nemohou se zapojit vsichni.
Rad bych tyto diskuse presunul sem. Pojdme spolecne organizovat eventy a vylety zde, presunme diskuse o novych ci starych kesich a FTF stouchance z logu na forum!
Dobrý nápad, Dane. Konečně se nebudu muset na všechno ptát ivank ![]()
To je dobrej nápad a další posun cz fóra. Jsem se divil, že ještě nic takovýho nemáte;)
Tak ať se vláknu daří !!!
PS: Jenom připomínám, (když už to v tom podtitulku zmiňuješ), že naše "zaběhnuté, lokální a ryze nekomerční
" českorájské fórum poběží i nadále ![]()
Zdravím Dane.Tento nápad vítám.Severní pláně jsou pro nás sice za Velikou horou ale s ohledem na nedostatek potravy na domácích souřadnicích :o se bude muset naše "lovící tlupa" přesunou za Severní hřeben hned, jak pomine třeskutá zima.
Mouchy v zimě moc nelítaj. ![]()
Hlásíme se taky k Liberečákům. Sice nejsme žádný profíci, geocaching bereme jenom jako příležitostnou zábavu pro vyplnění volného času a zpestření výletů,pokud je keš při cestě. Tak se tu jenom hlásíme, abyste věděli že existujeme.
Jako pražské náplavka zdravím rodný sever
Snad se konečně dostanu k tomu odlovit si pár pěkných jizerskohorských krabiček a ne jen ty podél výpadovky Praha - Liberec ![]()
Tak to jě skvělá zpřáva. Tady to má být jako volný pokec?
Zdravim horaly ![]()
V Liberci se hlavně služebně vyskytuji poměrně často.Jen teď nevím,jestli bych místo Liberec,neměl říkat Skleněnec,nebo Prosklenec
Chudák centrum,snad alespoň ta radnice zvostane stejná ?
Synerov, to je to jediné správné jméno pro to divné město v údolí.
Tak je to správně. ![]()
V Liberci jsem se narodila a donedavna zila celych 25let…stale je to moje srdecni zalezitost…bohuzel, bohudik, zmena je zivot, tze nevidim promeny centra prubezne, jen pri navstevach…take se mi nelibi, co tam vyrusta…
A lepsi zprava…budu v Liberci na navsteve 16.-19.2., tak kdyby mel nekdo zajem o spolecny odlov mistnich kesi, muzu prispet svou malickosti a dvema hafanama do smecky ![]()
Pripadne pokud mi nekdo doporuci kesky, ktere se vam libi, budu rada…
Situaci jsem trochu obhlizela, ale preci jen si rada necham poradit…
JJ,to jsem taky četl,asi to tak bude.Dokonce prý před časem přemaloval někdo cedule ?
no mate v tom zmatek, nebot spravne je to Synerec nebo Synerov nad Kittnerkou.
kdo se zajima o libereckou historii, necht nahledne sem
a kdo ji uz zna, necht se zameri na upravenou treti kapitolu Liberecka prehrada, presneji jeji druhy odstavec ![]()
jo nas Kuba si prave dneska prisel pro radu u tyhle neresitelny mysterky, ktera vysla v Materidousce 2/2009 ![]()
Task for Colombo - MS2009 edition ![]()
je to regulernich 5*. fakt:@
AgentJ napsal/a:
no mate v tom zmatek, nebot spravne je to Synerec nebo Synerov nad Kittnerkou.kdo se zajima o libereckou historii, necht nahledne sem
a kdo ji uz zna, necht se zameri na upravenou treti kapitolu Liberecka prehrada, presneji jeji druhy odstavec
Agent : super,doteď jsem listoval v "necyklopedii" a ještě mi tečou slzy po přečtení článku pojednávajícím o "Jezevčík" :D:D
Katchi + Alf napsal/a:
…budu v Liberci na navsteve 16.-19.2., tak kdyby mel nekdo zajem o spolecny odlov mistnich kesi, muzu prispet svou malickosti a dvema hafanama do smecky
Pripadne pokud mi nekdo doporuci kesky, ktere se vam libi, budu rada…
Situaci jsem trochu obhlizela, ale preci jen si rada necham poradit…
Rádi minimálně poradíme! Založeno nové vlákno …
No, je to těžký, ale na druhou stranu to pro lbc znamená všechno ohromný růst. Podívejte se na ostatní města v okolí kam spějou… Souhlasím s tím, že zástavba centra je nešťastná a pro nás pamětníky historického centra včetně starého Ještědu je to bolestné, jenže zastavit to asi nejde. Bohužel krize dorazila pozdě a tak nám v lbc vyrostou nové stavby které za pár let nikdo nebude potřebovat a zbourat je už nejde ![]()
cinca2008 napsal/a:
V Liberci se hlavně služebně vyskytuji poměrně často.Jen teď nevím,jestli bych místo Liberec,neměl říkat Skleněnec,nebo ProsklenecChudák centrum,snad alespoň ta radnice zvostane stejná ?
Co tam děláš prosím tě? Já jen jestli se nebudeme vyskytovat ve stejném baráku. Do jedné z těch hrůz v centru jedu na konci února zařizovat nový obchod.
chemic77 napsal/a:
Co tam děláš prosím tě? Já jen jestli se nebudeme vyskytovat ve stejném baráku. Do jedné z těch hrůz v centru jedu na konci února zařizovat nový obchod.
Ne,ne já tam jezdím s pacientama do špitálu.Vždycky jich tam navezu plnou sanitku na ozařování a pak dvě,tři hodiny čekám.Takže courám po lbc,občas něco ulovím a a tak;) Nejraději courám směrem z nemocnice k Zoo,kolem muzea,protože se mi tam líbí ty staré,krásné vily.