Fotky coinů, TB

Všimli jste si, že u velké části coinů je prosba o fotky z cest, ale naprostá většina kačerů stejně žádné nedělá? Přitom ti samí, co fotky chtějí, je také nedělají. Vy fotíte nebo nefotíte? A proč?

Jinak já fotím, udělám radost ownerovi, občas mi i napíše děkovný mail. A pak mám alespoň vyfoceno, co jsem našel, časem si už na to nevzpomínám.

Já fotím jak kdy, někdy si vyfotím předmět, abych ho popones a měl podle čeho zalogovat, jindy se mí líbí. Pokud narazím na podobnou prosbu, vyfotím. Ale často zapomenu nahrát na net :frowning:

Já se snažím fotit. Teď jsem měla jeden [tb]TB49VAY[/tb] a tam jsem mu toho nafotila fakt hafo. Ještě mám další fotky z Plzně, jen je musím dneska nahrát, ať maj majitelé radost. Jinak mě taky fotka potěší. Vidím v jakém stavu cestovatel je a že se někam a kam podíval. Ještě mi přišlo takové divné, že tohodle cestovatele [tb]TB1FEZD[/tb] se to fotkama moc nehemží. Vyfotit si nárámkové hodinky není zas takový problém. Já mám TB s misí cestovat po keších a poslat fotku TB s obrázkem oblíbené skupiny, zpěváka atd. No úspěch to moc nemá, ale je mi to celkem jedno, hlavně, že TB cestuje. Netvrdím, že moje fotky mají nějakou uměleckou hodnotu, ale o to tady snad tak nejde. Dokonce mi byl poslán i děkovný mail, což mě potěšilo ještě více.

Fotím TB i GC hodně, a to i v případech, kdy o to vlastníci výslovně nežádají, protože vím, že to každému udělá radost. A dokonce i vyhledávám putovní předměty se zajímavými úkoly, jejichž plnění mne baví někdy i víc, než nalezení špinavé krabičky na nevábném místě. Třeba dnes jsem uložil TB, který se chtěl fotit s pivními plechovkami a zase jsem vyzvedl TB, co se chce fotit u vinařství. Oba úkoly jsem už splnil. A taky mne mrzí, že většina kačerů fotky nedělá.

Fotím to vždycky na Geolife (kačerská sociální síť), ale k TB to nahraju málokdy. Jednak to všechno beru mobilem kvalitou že stejně není skoro nic vidět, no a taky na to ani nevzpomínám.