Fotky, fotky, fotečky

Konečně jsme s chromosem zprovoznili stránky, kde jsou v “others” galerie z geo-akcí. Galerie budu postupně přidávat a tm a mne sledujte na veverka396.com [:P]

Pěkné fotečky… Jen bych měl připomínku k pozadí stránek - přijde mi jako atentát na moje oči.

Vidis Veverko, a sme zase u temy pozadie. To je nejaka nosna tema diskusii na gc.cz [H]

Inac Veverke som uz fotky i stranku pochvalil cez ICQ (a to nielen preto ze sa na niektorych nachadzam [;)]

Ahoj veverko,

fotky jsem si také prohlédla a líbí se mi. Některé tak, že moooc. A s velkým potěšením jsme zaregisrovali krásnou fotku Geomyši alejové (kdoví, kde je jí konec). Ale myška se vrátí a budeme mít možnost se z ní těšit i nadále.[:)]

Měj se hezky a přejeme Ti dobré lovy beze zbraní![8-)]

Oli 

Fotky dóóóóst dobrý, ale to pozadí....

Tím nemyslím to Veverčino [;)] 

Pekne ti to foti :o) taky bych se nekdy mel dokopat a udelat nejakou galerii… ale to je tezke kdys mi jeste lezi nezpracovane negativy z leta na skeneru a fotky z digitalu za pul roku nejsou poradne prebrane :o(

Fotky jsou opravdu vydařené, ale hudebně se, zdá se, míjíme.

Kdepak je zbytek Čechomoru, Veverko? 

Děkuji děkuji děkuji … na Váš návrh chromos - Mirek - změnil backround … je to o nervy, vědět, kdo má jak nastavený jas monitoru [:P]

Vypadá to hezky. Jestli můžu pár připomínek. Na začátku mě zmátlo, že se next a prev zobrazují jen při najetí na příslušnou část obrázku. A next, prev a close snad ani nemohou být dál od sebe a já málem uštval myš:-)

aha, tak mne sa teda viac pacil ten povodny backround, vytvaralo to lepsi kontrast s tym ciernym pozadim a do oci mi to nebilo. Ale je mozne, ze ide len o nastavanie jasu monitoru…

Cela leva polovina obrazku = VZAD, cela prava polovina obrazku VPRED. :slight_smile:

Libi se mi obsah i forma. Co se tyka hudby, je to hodne blizko mojim usim. [:)]

[quote] chromos: Cela leva polovina obrazku = VZAD, cela prava polovina obrazku VPRED. :-) [/quote]

Není to právě obvyklé, většinou je tam dole nějaké tlačítko a tak jsou lidi zmatení. Taky jsem na to nepřišel při prvním otevření galerie.

V čem je to udělané?

Hledej na Googlu "lightbox2" :-)

[quote] vojrou: Libi se mi obsah i forma. Co se tyka hudby, je to hodne blizko mojim usim. [:)] [/quote]

Já toho poslouchám více, ale fotila jsem zatím většinou jen kamarády [;)]