Konečně jsme s chromosem zprovoznili stránky, kde jsou v “others” galerie z geo-akcí. Galerie budu postupně přidávat a tm a mne sledujte na veverka396.com [:P]
Pěkné fotečky… Jen bych měl připomínku k pozadí stránek - přijde mi jako atentát na moje oči.
Vidis Veverko, a sme zase u temy pozadie. To je nejaka nosna tema diskusii na gc.cz [H]
Inac Veverke som uz fotky i stranku pochvalil cez ICQ (a to nielen preto ze sa na niektorych nachadzam [;)]
Ahoj veverko,
fotky jsem si také prohlédla a líbí se mi. Některé tak, že moooc. A s velkým potěšením jsme zaregisrovali krásnou fotku Geomyši alejové (kdoví, kde je jí konec). Ale myška se vrátí a budeme mít možnost se z ní těšit i nadále.[:)]
Měj se hezky a přejeme Ti dobré lovy beze zbraní![8-)]
Oli
Fotky dóóóóst dobrý, ale to pozadí....
Tím nemyslím to Veverčino [;)]
Pekne ti to foti :o) taky bych se nekdy mel dokopat a udelat nejakou galerii… ale to je tezke kdys mi jeste lezi nezpracovane negativy z leta na skeneru a fotky z digitalu za pul roku nejsou poradne prebrane :o(
Fotky jsou opravdu vydařené, ale hudebně se, zdá se, míjíme.
Kdepak je zbytek Čechomoru, Veverko?
Děkuji děkuji děkuji … na Váš návrh chromos - Mirek - změnil backround … je to o nervy, vědět, kdo má jak nastavený jas monitoru [:P]
Vypadá to hezky. Jestli můžu pár připomínek. Na začátku mě zmátlo, že se next a prev zobrazují jen při najetí na příslušnou část obrázku. A next, prev a close snad ani nemohou být dál od sebe a já málem uštval myš:-)
aha, tak mne sa teda viac pacil ten povodny backround, vytvaralo to lepsi kontrast s tym ciernym pozadim a do oci mi to nebilo. Ale je mozne, ze ide len o nastavanie jasu monitoru…
Cela leva polovina obrazku = VZAD, cela prava polovina obrazku VPRED. ![]()
Libi se mi obsah i forma. Co se tyka hudby, je to hodne blizko mojim usim. [:)]
[quote] chromos: Cela leva polovina obrazku = VZAD, cela prava polovina obrazku VPRED. :-) [/quote]
Není to právě obvyklé, většinou je tam dole nějaké tlačítko a tak jsou lidi zmatení. Taky jsem na to nepřišel při prvním otevření galerie.
V čem je to udělané?
Hledej na Googlu "lightbox2" :-)
[quote] vojrou: Libi se mi obsah i forma. Co se tyka hudby, je to hodne blizko mojim usim. [:)] [/quote]
Já toho poslouchám více, ale fotila jsem zatím většinou jen kamarády [;)]