Ahoj jsem tu teprve krátce /3 casche/chtel jsem se zeptat jak pridám foto ke caschi na geocasching.com a dále jsem nasel asi ten geocoin tak jsem ho nechal v caschi nebo s ním má dělat při nalezu něco jiného?:o
jdeš na geocaching.com a nalebo je trackables. tam napíšeš kód z geocoinu (GC) nebo travelbucu (TB) a loguješ to podobně jako keš.
fotku k logu keše dáš tak, že jí zaloguješ a odešleš. pak tam je napravo mysšlí vložit fotku.
jinak tenhle obrázek hned smaž. čísla tb a gc ukazovat nesmíš. každý si to tu hned půjde zalogovat! jinak spoilovací fotky od keší taky nesmíš ukazovat.
Pod tvým logem u keše je
Zobrazit / Editovat logy / Obrázky Přidat k logu obrázek …
- přečti si http://wiki.geocaching.cz/wiki/Hlavní_strana
- fotky s kodem GC/TB se nezveřejňují (ani kody samotné)
- s GC v keši nemusíš dělat nic, když nechceš
Je to ta stranka kde se pridavají fotky žadné Zobrazit editovat nevidíme akorat je tu napravo zobrazit galerii ale tam zadnou funkci na pridání nevidíme.Vojta a Miki /8 let/
Jestli jsi neměnil jazyk na češtinu, tak máš pod svým logem pravděpodobně "Upload an Image for this Log".
A zkus prosím občas použít nějakou tu čárku v souvětí, docela to pomáhá pochopení.
Co dělat s Geocoinem se dozvíš tady: http://wiki.geocaching.cz/wiki/Co_dělat_s_nalezeným_travelbugem_nebo_geocoinem
Co se týče obrázku - když píšeš log o tom, že jsi ji našel, tak po odeslání se podívej dolů na stránku (jako by sis chtěl přečíst to, co jsi právě odeslal) a tam budeš mít: "
Zobrazit / Editovat logy / Obrázky Přidat k logu obrázek"
Díky uz jse nám to podarilo
a zkus najít nějakého zkušenějšího kolegu v okolí, určitě ti rád poradí. Když napíšeš odkud jsi…
jj díky pokusíme se tu někoho poblíž vypátrat.
Pro začátek pátrání napiš město odkud jsi, třeba se někdo chytne. ![]()
Připojím se k vláknu - jak se přidá obrázek k logu vím, leč se nedaří, při pokusu o nahrání obrázku vyskočí hláška :
An Error Has Occurred
Your request has resulted in an error. Please return to this site’s home page to continue.
Zkoušel jsem ve Firefoxu, Google Chrome a IE. Má někdo stejný problém a chyba je na straně GS? Díky
no me se tohle stavalo, kdyz jsem mel hodne pomale pripojeni nebo slaby signal (btw. nedelal jsi to nejak v dobe updatu stranek gc.com? mohlo to byt i tim…)
jinak jeste s pripojenim mi souvisela i velikost obrazku. cim vetsi, tim byla vetsi sance na error.
Obrázek malý, 600x400px, 54kb, připojení 3617 kbit/s. Zkoušel jsem dnes ráno