Fotografická soutěž, skvělé ceny, každý vyhrává!

V posledních dvou (nebo třech?) dnech je v Brně druhá cache, která má v podmínce focení. Bonusová otázka: kolik je v Brně a okolí keší s podmínkou focení?

Otázka na zamyšlení: Jsme na fotografické soutěži nebo hledáme cache?

Než začnete odpovídat, že tam nemusím chodit: je to k zamyšlení. Všem se to líbí, jsou z toho nadšení a se zájmem každý večer prochází všechny foto cache co je tam nového? Nebo to berete cache, kde se fotí něco přímo od cache? Nebo focením jenom trpíte? Možná to je podnět i na anketu na gc.cz.

Radsej sa budem fotit ako lustit vselijake divne sifry :slight_smile:

U keší s myšlenkou dokumentovat kešery nějaký postup výstavby to chápu a je to docela hezký podnět. U těch ostatních to beru jako naprosto zbytečný nesmysl - stačí se pak u některých podívat co se tam nasbírá = směs rozmazaných ksichtů v šeru mobilem. Snad to je jen současná vlna módy a brzo pomine. Jako konečně pominula brněnská vlna zakládání jen mysterek.

to les-hroznetezkozapamatovatelnyellles ted mne napada, ze by podminkou mohlo byt trebas natoceni videosekvence ;-)))

mysterek v krabickach od TIC-TAC (no flame) B)

Myslím, že je to důsledek toho, že prostě autor chce, aby kačer skutečně přišel na místo… a bohužel fotka je zatím jediná možnost, jak toho docílit. Když fungují kamarádi na telefonu při luštění mysterek apod., tak nějaký kód opsaný na místě bude jistě brzo veřejným…

Tuto podmínku fotky mám take u kešky. Dal jsem ji tam z toho důvodu aby si člověk mohl spojit tvář s nickem, zároveň ji mám v místě mého dřívějšího bydliště, takže i z důvodu vzpomínek a po čase z toho může vzniknout zajímavá galerie.
Udělat fotku u kešky nebo vyfotit nějaký zajímavý objekt mi nepřijde nic co by mi kazilo zážitek z keše. Stejně většina kačerů chodí s fotákem a jen ty fotky nepřikládají k logům a myslím si že je to škoda.

Udělal jsem taky jednu takovou, dokonce chci fotku kačera na jízdním kole. Až na vyjimky se nikdo nebouřil, jen to trochu přerovnalo běžné pořadí nálezců :slight_smile:

[cache]GC1C1EQ[/cache]

ty si z toho delas srandu samane, ale to je vazna vec - diky brnakum ma polovina lidi ve ferrero praci :smiley:

mám digi zrcadlovku a naopak si chci pořizovat ještě malí kompaktík do kapsy proč chci si dokumentovat místa události tváře a asi i o to jde komu kačerovy.Ty máš taky na profilu hodně fotografii tak nevím proč ti to vadí

I to uz tady bylo… [cache]

GC12CR5[/cache]

Nebylo… ale stále dosud je. A je to skvělý nápad.

Ohledně focení v logu jako podmínka - dobrý nápad, který se mi líbí, jsou location mysterky :wink:
V této chvíli mám odlovené všechny existující a teď netrpělivě čekám, kdo se vytasí s nějakou další :slight_smile:

Také fotím rád, ale když fotíš u každé druhé cache?

nefotím,fotím si zajímavá a hezká místa a některé fotky pak publikuji a nebo mi visí doma na stěně

:smiley: Máte oba štěstí, že vás mám rád B)

Dájine, no tak :wink: Všichni brňáci mají pěkně z pusinek fresh :smiley: Jedeš šalino a komu voní z hubiček, tak to je kačer :D:D:D

já na jednu stranu fotomysterky plně chápu (některé) ale zároveň mě štvou (hlavně ty, u kterých to nechápu :slight_smile: ) Asi to tak bude mít dost lidí.

No osobne si myslim ze dokumentovat postup stavby, ktera se stavi nekolik let tim, ze se vyfoti kazdej den i nekolikrat je trosku zbytecny. Ale je fakt ze se muzu mrknout kde kterej bagr parkuje dneska oproti vcerejsku :slight_smile: Oproti vyfoceni se (pripadne GPSky) nekde nic nemam.