Přihlásil jsem fotky do vyhlášené fotosoutěže, nepochopil jsem však zcela způsob hodnocení. Mohu přidělit každé fotce jeden, dva, nebo tři body, nebo jen jedné ze všech přihlášených fotek jeden bod, jedné dva a jedné tři? Nerad bych udělal chybu. Díky.
Trosku sme sa s Honzom nepochopili, ked sme tu sutaz vymyslali. Moja idea bola, aby sa hodnotilo az potom, ako sa vsetci prihlasia, a potom budem mozne vybrat zo vsetkych fotiek len tri, ktorym das tri, dva a jeden bod, na zaver sa to scita a je jasny vysledok. Este to s Honzom prekonzultujem…
takže zatím nehodnotit?
ano, nehodnotit, popis je zmeneny, hodnotit sa uz ani neda, hodnotenie zacne od 4.6. a potrva tyzden. Dakujeme za upozornenie na chybicku ![]()
Podle pravidel se budou se pridelovat body od 1 do 3. Jeste bych nekde napsal, jestli 1 je nejlepsi nebo nejhorsi.
rozhodovat bude sucet bodov. Ale napiseme to tam, diky ![]()
A je nějak ošetřeno, aby si autor fotografie nemohl přidělit body sám sobě? Nechci se nikoho dotknout, ale co kdyby.
zatial asi nie je pozrieme na to
ahoj, je to osetrene od zacatku.
…každý uživatel bude mít příležitost rozdělit hodnocení od jednoho do tří bodů. Nezlobte se na mě, ale z toho pořád není jasné, jestli každé fotce může přidělit 1,2,nebo 3 body, nebo je rozdělit mezi všechny fotky.
dohromady mas k dispozicii 1 x 1 bod, 1 x 2 body, 1 x 3 body na uplne vsetky foto, takze si vyberies 3 co sa Ti zo vsetkych najviac pacia a obodujes ich.
No já jsem si to tak myslel, je to nejlogičtější, ale někdo by to tak třeba nemusel chápat. Díky