Free PM na GC.com

Ahoj, včera jsem si zaregistroval novou nvaigaci od Garminu a zapnul zkušební dobu na PM, napsalo mi to že za měsíc mi zkušební doba vyprší, ale PM se mi ještě stále ani po 24 hodinách neaktivovalo. Poradil by mi někdo, jak postupovat? Děkuji za každou odpověď!

A napsalo se ti to kde?

No, ono to chvíli trvá, než to naskočí. Vydrž…

Jinak jsem narazil na menší problém s free PM. Byl jsem už PM dávno, koupil si novou navigaci a aktivoval si měsíc free PM. Datum platnosti mého PM se posunulo o měsíc, vše OK, radost. Jenže pak přišel den obnovy PM a ejhle, další rok byl o 1 měsíc kratší, bralo to původní datum bez toho free PM měsíce! Dejte si na to pozor. Musel jsem napsat na gc.com aby to uvedli na správnou míru a po pár dnech jsem dostal zase ten měsíc zpět. No uvidíme za rok…

Mám také problémy s obnovou PM.
Včera jsem obnovovala již prošlé členství (to bylo 02/05/2011), jenže po zaplacení přímo na gc.com mi vyjel na dokladu o zaplacení a následně i v mém profilu počáteční den mého nového PM členství 04/07/2011. Přitom staré členství mi končilo 04/28/2011. Teď jsem tedy v situaci kdy mi Groundspeak o 3 týdny zkrátil členství a paradoxně zpětně jsem byla v době od 7. do 28.dubna PM členem 2x!!! Na moji stížnost zatím nijak nereagovali, máte s tím nějaké zkušenosti? Tuším, že podobně na tom byl sobík, jak čtu jeho příspěvěk:(.

Hele, ted me napadlo, kdyz ctu vase prispevky, ze mam doma uz pul roku noveho Garmina :smiley: Kde najdu tu moznsto registrace s pridanim mesice?

polerok:
http://www.geocaching.com/garmin/freetrial.aspx

Mimochodem, kdyz uz si takto rekapitulujes zpetne svoje veci, mozna by sis mel vyridit i tu vec se ztracenym razitkem, respektive uhradou minimalne postovneho. :wink:

Sobikovi & robici: Ohledne spatneho data expirace zalozeno nove tema.