FREE Shipping - Geoswag.com

Kdyby to nekoho zajimalo, tak:

FREE Shipping to Selected Countries

enjoy.
M.

No zrovna když jsem odeslala předevčírem objednávku :o:D

Skoda, ze to neposilaji z uzemi EU, takhle clovek musi resit i DPH/clo.

Tohle je naopak dobrá situace jak celní dluh neplatit. Poštovné je zdarma tak se nezapočítává a není tedy problém objednávku dělit na menší částku a více balíčků.
Můžeš vesele nakupovat. Nezapomeň se nám s nákupem pochlubit.

Free shipping on orders $50 (or more)

Ja tam nevidim zadny problem. Clo je tusim od 150 euro nebo dolaru, takze to se platit nebude urcite. Pokud to clovek neprezene a nebude mit vyslovene smulu, tak i DPH bude nula, protoze geoswag zasilky podhodnocuje. Pokud mne pamet neklame, tak pise zhruba 1$ hodnoty za kazdy geocoin.

plus jeste poplatky za to, ze ti to clo a dph vymeri.

Taky mám ten pocit, že minule při objednávce byla hodnota vedená na balíku podstatně nižší než skutečná cena, takže by to snad mohlo jít i bez toho šíleného cla…

Postovne je sice zdarma, ale u objednavky nad 50 USD, coz ten bezcelni limit jaksi nasobne prekracuje. :wink: Priste radeji 2x mir a jednou strilej. :smiley:

Píšeš že budeš platit clo. Nebudeš.

Tady je to zase samý odborník :o , tak že znovu:

a) limit této nabídky bez poštovného je nákup minimálně za 50USD na jednu zásilku
b) osvobozeno od cla a DPH je v současné době zboží do hodnoty maximálně 22EUR v jedné zásilce.

Ať počítám, jak počítám, tak dolar na tom zatím tak bídně není, aby to vycházelo. Jediná možnost jak se vyhout DPH a clu je, že odesilatel uvede na zásilku nižší hodnotu, než kterou jste zaplatili.

tak ja nevim, ale na odbornika bych te taky nepasoval :). osvobozeni od dph je do 20 eur, od cla do 150eur. zasilka mezi 20 a 150 zaplati dph, ale nezaplati clo.

Máš pochopitelně pravdu, nechtěl jsem to ve svém příspěvku komplikovat vzhledem k poměru výše cla a DPH.

Schematicky to můžete vidět třeba tu:

Dpman: no vzhledem k tomu, ze clo byva 3-5% a DPH 20%, tak hadej, co cloveka zatizi vic. :smiley:

Nejspíš tedy DPH. To nic nemění na tom že clo platit nebudeš.

No a hlavne, kdyz se jim nezda cena, tak dokladas vypis z uctu nebo ti vymeri tzv. "cenu obvyklou" a to se potom fakt vyplati. :D:D

Nechysta nekdo objednavku?

Jsme to tam prošla, bohužel jsem te´d dost na suchu, ale s jedním Travel Tagem bych se taky případně přidala:D

Kdyby někdo objednával, tak bych se taky ráda přidala. Chtěla bych jen tři věci, tak to nemá samostaně smysl. Určitě by se nás našlo povícero.

jo,jo,taky tak,hodnota zboží 1 dolar,doloženy doklady z Paypalu a stejně jsem těch povedených 96kč musela zaplatit :@