Zajímalo by mě, jeslti je někde možné zjsitit konkrétní číslo (počet) keší čekajících na schválení v čr případně na kraj nebo rewievera. Vím že máme na gc.cz stav fronty ale přeci jen by mě zajímalo jestli se nedá zjsitit něco konkrétnějšího. Díky
Nedá a to číslo v podstatě k ničemu není. Podstatné je, kolik času má reviewer konkrétního kraje, kolik má kešek, kolik má problémových kešek, kde si musí psát s autorem atd.
AHA & team: nejde o to, že bych čekal na schválení své kešky, zajímá mě to z důvodu publikace nových keší… myslím tím si přibližně určit pravděpodobnost že bude v tom kterém kraji schválena nová kešule a jestli je třebas reálná šance že některý víkendový den vyrazím na FTF … keškoměrka někde přece musí získávat údaje B)
No, s reviewerem jsem si psal - ohledne opraveni chyb (viz diskuze Jak odstranit kolizi) - napsal, ze az to bude opraveno, tak ze serii publikuje - predtim vzdy odpovedel do pul dne - ted je uz od stredy klid. Asi ho zablokoval ten problem s kosoctvercem
No, já jsem také "otravoval" až bylo vše připravené - bohužel tam byla kolize - tu jsem hned opravil. Dneska je to už 5 dní od opravy kolize a série pořád není publikovaná Začínám z toho být maličko nervozní.
Klíííd. Vzpomeň si, jak dlouho jsi tu kešku připravoval. Vidíš, pár dní tě nevytrhne. Revieweři toho mají hodně, jak na kačery přijde jaro, je to strašně náročné. =)
No, 14 dní příprava a 30 dní realizace. Ale tím, že není publikovaná mi pořád přijde, že to "jako pořád není hotové". Normálně se mi o tom i v noci zdá - naposledy, že mi někdo v logu píše, že obsah cache našel rozházenou po louce
Dokud je krabička nezveřejněná, má se skoro nejlíp. Po zveřejnění jí už nic dobrého nečeká =) Můj recept na tudle nervozitu před zveřejněním je jednoduchý: začni dělat další.