Vazeni geokolegove, s politovam Vam musim rici, ze na 14 dnu mate volne pole pusobnosti na to abyste ulovili nejake FTF v Brne a okoli. Odjizdim do orientu na 14 dnu takze nevahejte vyuzit moznosti a jdete na to, PROTOZE JA SE VRATIM.... [:P]
P.s.: Marosi spoleham na tebe a nedej jim to zadarmo:-)))))))
[quote]
dark.metalswamp: Taky přeju příjemnou cestu a připomínám, že i kolega Miták momentálně dlí poněkud více na východ a rabuje nejmenované TB hotely: http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GCX80H
Takže Abaku máš šanci .. zůstal ti jen jeden soupeř ;)
[/quote]
Pravda, pravda, na to už jsem zapomněl, sorry [:$]
No já stejně nejsem žádnej lovec FTF - nehledě k tomu, že stejně není co lovit... asi něco založím a hned si to lognu, abych vnesl trochu ruchu do komunity [H]
Vloudil jsem se do internetove kavarny, takze preju vsem stastne uzdraveni. Ja jsem chytl 40ti stupnovou horecku hnedka po priletu a nalezeni prvnich kesek, takze jsem o chripkovou epidemii rozhodne neprisel. Moje vysnene thajske FTF mi uniklo o ctyri dny kvuli nejakemu novackovi, ale aspon vezu pet hezkych coinu a nejake travel bugy, at mate co discoverovat :-) Mejte se, jeste par dnu pod sluncem a jsem doma ve slote >:-]