FTF hunt 2019

S předstihem avizuji, že v pondělí 26. listopadu ráno začne Geokalendář FTF hunt 2019. Info tady na fóru a na Facebooku (www.facebook.com/geokalendar).

Uz se pripravuji

S předstihem avizuji, že v pondělí 26. listopadu ráno začne Geokalendář FTF hunt 2019. Info tady na fóru a na Facebooku (www.facebook.com/geokalendar).

Nepoužívám fakebook :D A co tak Geokalendář FTF hunt 2019 pro ty co koupí kalendář? A na fóru jsem nějak slepej :D Kde mohu Geokalendář koupit? Díky.

Taky se nemůžu účastnit některých akcí, ale kvůli kalendáři si to pořizovat nebudu.

Všechny informace budou jak tady na fóru, tak na Facebooku, takže si můžete vybrat...

Kalendář si můžete objednat na http://www.tiskem.cz/geokalendar/ (nelekněte se loňských obrázků, opravdu dostanete verzi 2019) a také ho budou mít geoshopy.

Potvrzuji, že v pondělí 26. listopadu ráno začne Geokalendář 2019 FTF hunt.

Je rano, je rano :smiley:

První Geokalendář 2019 na vás čeká někde na území České republiky. Přesněji na souřadnicích N ??°??.?87 E ??°??.?67.

D5 T3,5.

Fotohint:

Geokalendar_2019_FTF_hunt_fotohint.jpg

Další informace budou následovat.

Když byste chtěli jet na FTF hunt vlakem s Českými drahami a zbytek dojít pěšky, tak k místu uložení Geokalendáře 2019 ujdete přibližně 9,5 km.

Ceskyma drahama uz jsem dneska jel. Ted uz jen nachodit tech 9,5km

Asi 100 metrů od místa uložení Geokalendáře 2019 je pramen s pitnou vodou, ke kterému jezdí lidé z okolí pro vodu.

Má pramen nějaké léčivé účinky ?

V letošním suchém roce možná přijde vhod i to, že k nejbližšímu vodnímu toku je to jen asi 50 metrů.

Je čas na oběd. Do nejbližšího McDonaldu je to autem 42 km.

Blbé načasování, momentálně to mám k místu uložení přes 400 km. Stejně by mi přišlo drzé si dojít pro kalendář už podruhé.

Tak nic, McDonalds to kazí. Ale zbytek mi seděl naprosto přesně.

Tak to jsem mimo hru. Do nejblizsiho mekace to mam 200metru  :mellow: A nemam auto.

Tak to jsem mimo hru. Do nejblizsiho mekace to mam 200metru  :mellow: A nemam auto.

Tak jeď tankem :)

Tak jeď tankem :)

Neříjkej 2x :-)