FTF hunt 2020

Hledané místo je archeologické naleziště.

Cestou z Jablonce nad Nisou, kde bydlím, jsem jel většinu cesty po dálnici (asi 153 km), 24 km po silnicích 1. třídy a pak 2,5 km po místní komunikaci.

Snad vám to trochu pomůže.

Nejbližší referenční bod je Nemíž. A poblíž místa pro zaparkování (silnice nejblíže místu uložení) je studánka.

Překvapuje mne, že kalendář je ješte na místě. To se zatím asi nikdy nestalo, aby vydržel do druhého dne?

Je blízko Kamýk?

Studánka má jméno po jedné nadpřirozené bytosti?

Stalo se to asi dvakrát, když bylo zadání těžší.

A k dotazu, co je to blízko? 1, 2, 5, 10 nebo 20 km? Řekl bych, že je nedaleko.

Studánka se jmenuje podle majitele pozemku.

Že by nikdo z blízkých kačerů? Že by tam čekal na Vláčka nebo na mě? Dneska nemohu, jedu jiným směrem, ale asi vím.:slight_smile:

Díky za šikovné luštění, asi to mám, ale je to z ruky, tak držím palce místním!

Hele - fakt tam ještě nikdo nebyl???

No... Tak to mám trošku depku z toho, že vím, kde ten letošní FTF kalendář je, ale mám to 180 km daleko... ;)  :D  :D  :D

Tak mám taky depku - z toho, že se nevykopu k akci, když už jsem přišla na to, o jaké magické místo se jedná -_-. 

Z Prahy, Plzně i Českých Budějovic to je v rozumné dojezdové vzdálenosti. Tak kdo bude první? Ale i samotná návštěva toho místa stojí zato.

Potvrzuji, místo je to kouzelné.Diky za hezké luštění a geokalendar 2020.

Tak gratuluji, mě přinese kalendář Ježíšek .

Gratulace, byli jste i u studánky U hejkala?

Tak tohle jsem nečekal!

Taky jsem to nečekal, ale když byla cesta kolem, tak jsem místo prověřil a kalendář na mě kupodivu čekal. Při luštění hodně pomohla studánka.

Geokalendar 2021? Byl to parádní vánoční dárek