FTF na GC.com

Chtěl jsem se zeptat, jestli se někde na GC.com, objevuje, že jde o FTF nebo STF. Dnes jsem odlovil svou první FTF, a nikde v profilu to není. Nevíte někdo?

FTF ani SFT žádná automatika nehlídá - hlídáš si to sám.

K čemu ti je FTF?

Pro ten pocit.

Jasne, FTF je pro pocit a trochu toho adrenalinu. Dalsi duvod odlovu FTF je setkani s kacerstvem, zvlaste s nekterymi z patologickych FTFkaru :D.¨
Vytvor si na GC.com svuj BOOKMARK LIST, do ktereho budes "zapisovat" sve jedninecne ulovky, kdes byl prvni (=FTF). Rovnez ve STATISTICE (pomoci GSAKu) se Ti zobrazi Tve FTF, zaskrtnes-li si je jako FTF v tomto programu …:expressionless:

STF a TTF neres. To tak napsat max. do logbooku v kesi, jinak to nema vyznam… :frowning:

Místo jednoho FTF bookmarku a deseti dalších co-FTF v listingu cache raději vidím "Highly recommended", "My favourite" a podobné. FTF nechť soukromě zahřeje, ale většině hledačů je zcela šumák, kdo tam dobrzdil první. Veledůležitou informaci o namasírovaném egu si všichni můžou zjistit odrolováním stránky na konec :wink:

Sorry, Pavle :stuck_out_tongue:

No jasně. Jde o to, že tohle byla moje první a asi jediná FTF, kterou jsem získal. Ono lovit s malýma dětma není moc akční. Než se nasnídaj, než někam dojdou, každej brouk na zemi je na dlouhý povídání ;). Tady u tý šlo halvně o ot, že se nám podařilo brzy rozluštit šifru.

Jedině si to napiš do profilu ručně.

FTF sice potěší, ale není tak důležité, jak se mnozí tváří.

Jde o radost z lovu, ne o to být první :slight_smile:

Leckdy je lepší odlovit keš v kolektivu se spoustou legrace, než dorazit na FTF schvácený a sám.

Rezim MASTER-SLAVE mi zacina prestavat fungovat ci s velkym vypetim… Na druhou stranu nekdy je georobutek (-tka) nepostradatelna, napr. v premudlenych oblastech B)

Doporucuju precist, pokud neznate. Super clanek!

http://www.poklady.com/zneuzivani-deti-pri-geocachingu

Jedině jak už tady padlo, založit si bookmark list FTF a tam si kešku přidat, bude pak vidět u kešky a pak v makru pro GSAK si dát zobrazovat ve statistikach FTF a pak tam bude taky. Jinak smolík..

anebo, pokud to vase ego vydrzi, nemusite u ftf listu zaskrtavat "make this list published" ale pouze "i want to share.." :smiley:

na bookmark pak muzete dat odkaz treba na svem profilu a u kese konecne prestane prekazet nekolik coftfkovych bookmarku (coz v dnesni dobe ftfeventu u kesi znamena, ze prvni tri viditelna mista jsou hned zaplacnuta) a objevi se hned takova ta dulezita informace o recommended bookmarcich.

:slight_smile:

edit: koukam, ze on uz psal dandra vpodstate to same. no mazat to nebudu.