Tato [cache]GC178AA[/cache] eventová keš má sice již trochu počmáraný logbook, ale protože lovci z eventu byli zvýhodněni okamžitou znalostí souřadnic po založení keše usoudil jsem , že právoplatné FTF bude patřit prvnímu návštěvníkovi, který se eventu nezúčastnil.
Zdůraznil jsem to v prvním logu write note u cache již před zveřejněním, ale asi to zůstalo bez povšimnutí, takže boj o FTF může začít!
To i tady [cache]GC173NT[/cache] se jen dohaduje, jestli je správně jméno svatého a tah na branku nikde.
Ale tamtamy šeptají, že jeden nejmenovaný team si zakoupil sněžnice …
Muj nazor? Vim o tom, ze tzv. FTF je jakoby jeste volne. Nicmene, tahle vec mne nejak nelaka. Prvni v logbooku uz proste zapsany nebudu. Nebudu ani prvni kdo tu cache najde. Tzv. FTF uz proste IMHO padlo.
No založení téhle kešky byla taková rychlá a spontální akce, u které nebylo moc času některé věci domyslet a pokud tedy je FTF nenávratně pryč, tak se omlouvám místním, že neměli šanci, ale tak už to u eventových keší bývá.
Alespoň po mě zůstala keš na zajímavém místě se zajímavým listingem, kam se kdykoliv rád při údržbě podívám a vzpomenu na strastiplné zážitky při zakládání ;).
Přeju na sever spoustu hezkých zážitků v nastálém počasí :D.
Musim rict, ze ja jsem byl v lete jednou akorat otraveny kdyz jsem prijel na FTF a v logu byly jiz 2 zapisy udelane jeste pred publikaci. Tohle by pro me z hlediska FTF bylo to same.
Ať je to jak chce, u této mnou publikované cache už FTF padlo. Tak ji mohu odstranit z watchlistu, když je OK - už jsem se obával že mi tam zůstane přes zimu :).
rozhodne ano, dekujeme. Pokud se tam nepodivam v zime, na jare urcite na nejakem tom cyklovylete!
… neomlouvej se FTF neni dulezite. A krome toho, zadna pravidla jsi preci neporusil!
P.S. priste mi posli SMS! ![]()