Nie, to si budete este musiet pockat, to iba MoZiGo dokaze exportovat Vami oznacene kesky ako jpg obrazok, ktory Vam rovno nahra do garmina …
Ako to vypada v praxi si mozete pozriet tu tu
Neviem do akej miery sa to da v praxi pouzit …
Na stranke nastaveni sa da nastavit sirka obrazku do ktoreho je listing generovany…su tam moznosti 640,750,1024 pixelov…
Hech teraz zistujem, ze som zabudol povolit napovedu nad tlacitkom.takze sorry.
Povodny button s oznacenim (@) pre export do colorado bol rozdeleny na dve zasti, ta spodna teraz sluzi pre tento experimentalny export…
Do klasicke exportnej obrazovky som to zatial este nedal…
Samozrejme to opravim…
Ja viem ze to funguje, ale zaujimalo by ma na com si to skusal , nejake navrhy, pripomienky by sa hodili.
Rozlisenie si pouzil ake? Pomenovanie suborov takto staci…atdatd
Pridal som alternativnu cestu pre vygenerovany htmljpg kdekolvek v PC.
Dalsou upravou kvality jpg som dosiahol pri exporte do html2jpg vcelku necakany vysledok, kedy velkost vysledneho suboru je mensia ako kod html+potrebne obrazky.
Ako priklad uvadiem kesku GC1WWVC, ktora v PDA zaberie
html = 30KB
obrazky = 2021KB
Spolu=2050KB
Vysledny jpg pri volbe kvality 15 v rezime exportu pre oregon zaberie 504KB. Cize 4x menej. Samozrejme ze to nie vzdy tak, ale myslim, ze v praxi sa to da velmi dobre pouzit najma tam kde su obrazky na vyriesenie kesky nevyhnutne…
To ci sa to da pouzit v oregone/colorade posudte sami tu je obrazok
Mne to v PC pripada este celkom dobre citatelne…
Hm, to som nedomyslel, chyba pri kopirovani do oregona sposobi preskocenie nasledovnej kopirovacej instrukcie…
Takze zatial si nahrad cestu do oregona cestou na PC disk…tak to vlastne robim ja , kedze nemam oregona…a v dalsej verzii to upravim…
Co si myslite o navrhu aby bolo mozne exportovat akykolvek text ako html a ten vyexportovat ako obrazok aby to potom bolo mozne pozriet v garmine? Ja takyto garmin nemam takze to neviem posudit…
Ak existuje nejaka ina priamejsia cesta ako sa daju zobrazit lubovolne texty v garmine typu colorado tak …
Souřadnice asi mužou být libovolné, třeba home. A když to bude nějaká spec kategorie, tak mohu v Coloradu dát hledat uživatelské POI, vybrat kategorii (např. poznamky) a tam ty body uvidím bez ohledu na vzdálenost. Ikonku mít nemusí, nebo jen tečku 1 bod.
To by slo…skusim to nejak implementovat do POI gpx exportu …
Trebars v novom podadresari poznamky by boli subory
prvapomoc.txt
akbysomzabudol.txt
atd
priatelianatelefone.txt
atd
a program by z tychto suborov vzdy vytvoril samostatne POI body v kategorii "poznamky"…