Mě to už asi týden nejde. Pokaždé se musím přihlásit znovu. Je to v Chrome v obou modech (i IE mód), i ve FireFoxu. Tak nevím, jestli něco změnili na groundspeeku, na Googlu, nebo jinde. Pokud to ostatním funguje, budu muset zjistit, co v tom je. Ale automatické přihlášení jinam (třeba právě sem na geocaching.cz) mi funguje.
Funguje naprosto bez problemu. Nemas moc agresivne nastavenou ochranu v prohlizeci nebo nejaky vykutaleny antivir?
Mě to funguje bez problémů. Mám chrome, jak se na to tváří jiné prohlížeče nevím…
Mne u Firefoxu funguje taky bez problému.
Mohl by si zkusit jednu malou věc, nechej z prohlížečů vše vymazat od hesel, cache, historii a pod. a pak se přihlaš znovu. Jestli nevíš jak to vše smazat použij CCleaner
Už kontroluju registry. Ostatní přijde na řadu. Chtěl jsem jen vědět, jestli je chyba u mě nebo jinde. Díky.
mě to v opeře jede OK
Jo, obcas me Firefox "zapomene", ale neni to nic dramatickeho.
Potvrzuji že u Firefoxu mě to taky šlape jako hodinky. Musíš mít něco špatně nastavené, asi ti to na geocaching.com něco zakázalo.
Díky za reakce, teď už se mi to přihlašuje. Jestli to půjde i dál, nevím. Když jsem viděl, že chyba je u mě, smazal jsem historii, vyprázdnil mezicache a natvrdo smazal cookies uložené webem geocaching.com. Všechno jsem mazat nechtěl, uložené cookies jsou i dost užitečné, když fungují jak mají.
Ve FF naprosto bez problému, akorát občas se mapa chová jako bych nebyl přihlášený… Ale to obvykle spraví F5
Právě jsem zjistil, že se nedá přihlásit na GC.com. Jak jste na tom VY???
ad) nejde se přihlásit ani na forum ![]()
server error taky mi to nejde,ale jeste tak pred 10 minutama v pohode
Spadla celá databáze gc.com. Kromě toho že se nedá přihlásit vlastně nefunguje nic na celém webu, dokonce v tuto chvíli neexistuje listing ani jedné kešky ;).
Příčinou je přetěžování databáze v posledních dnech, kdy každou chvíli někomu web vrátil error 500.
Jak dlouho to potrvá nevím, nevím ani zda se to přetížilo úplně nebo se najednou rozhodli vyměnit databázový server, jediná informace je "We are investigating and hope to have a resolution shortly".
Stav webu je krásně vidět na status.geocaching.com.
Je fakt, že v Chromu jsem přihlášená trvale a dělalo to problémy, nějaký error. A když jsem to zkoušela v IE, kde jsem se musela přihlásit, vyhodilo to hlášku, že mají problémy. Evidentně se jim něco pokazilo. Bych to neviděla zas tak dramaticky. Myslím, že něco podobnýho tady nedávno bylo.
To by mě zajímalo, kde soudruzi z SEATLU udělali chybu???
ono je to furt ![]()
zrovna jsem chtěl poslat mojí keš k publikaci
jj, sere se to…za prvy me to odhlasilo a za druhy me to nechce vubec pustit, i kdyz jsem si jistej ze davam dobry heslo…
sralo se to uz vcera. Nez jsem zalogoval asi 12 kesek tak jsem dostal asi 4x error 500.
nejede an wmk.com, tak to bude něco většího.