Zdravim, chci se zeptat, chodi vam PQ normalne? Posledni dorazila 22.12 a od te doby ani tuk.. Kdyz se podivam na seznam PQ, tak vidim ze odesly, ale nic nedorazi. Vim ze to obcas chodi vselijak, ale tyden uz se mi zda moc
Neni mozne, ze by spadly nekam do spamu? Posilaji se na quick.cz, ale bohuzel tam se do spamoveho kose nijak nedostanu…
dneska mi prisla dev preddefinovana PQcka v poradku…
Dneska mi přišly ty, které měly dorazit včera.
PQ na nové keše chodí pravidelně každý den, ale nějak divně ![]()
v mém nastavení mě už cca 14 dní chodí že bude event - OK, ale že už je 4-5 dní nová tradička, to PQ nezaznamenala, jsem zvědav, jestli tam bude moje dnes zveřejněná keška?
PQ mi chodí pravidelně dle nastavení. Já mám bohužel jiný problém.. Dorazilo mi včera nové PQ, ovšem GPS ho nenačte.. Zkoušel jsem jestli nemám příliš keší, bodů atd. až jsem nechal v GPS pouze to nové PQ a Garmin se stejně tvářil, že v něm nic není, ať si kešky stáhnu. Doteď nevysvětlitelná záhada, případně jsem ochoten zaslat PQ k otestování jinde. Mám Oregona, i jsem kvůli tomu problému updatoval soft. na nejnovější. Nakonec jsem včera nahrával kešky na výlet ručně..
tohle se mi stava taky… pomuze az vyprazdneni bodu a stop, plus totalni smazani obsahu slozky GPX … pak nahrat znova…
Tak problem vyresen, lehce plnejsi emailova schranka to jaksi blokovala
Nejak mi nedoslo, ze quick.cz ma porad jen 10 MB a pomala frekvence promazavani to cele zkomplikovala.
Diky za radu. Ja predtim mazal pouze PQcka a body, zrejme to Oregonu nestacilo… ![]()