Tak jsem byl vcera se zenou na bezkach s tim, ze ve 3/4 cesty me bude cekat keska. Ulovit se ji podarilo - dokonce jako druhy.
Prekvapeni prislo az doma, kdyz jsem studoval log tepove frekvence (mam GPS Garmin 705 - na kolo). Naprosto jednoznacne jsem podle ni urcil, kdy jsem ji hledal :o) - zvyraznil jsem to na obrazku.
Zacatek - 102 tepu je zacatek, kdyz jsem cekal na zenu, sundaval bezky. Hnedka potom jsem se vrhnul do krovi a 100metru z kopce se prodiral k prvni stage - tim jsem ziskal maximum 186tepu. Potom jsem dopocital finalku, vybehnu zpatky na hreben za zenou, nasadil bezky a bezel zpatky asi 500m ke kesce a chvili ji v drsnem terenu opet hledal. Nakonec jsem se uspesne zalogoval, oddychnul a tep sel zase kolem 110 :o)
Taky vam takhle hledani zveda tepovou frekvenci? To by se potom kombajneni dalO pouzivat misto intervaloveho treninku.
Já vím, že je to trapný, ale když jsem si četl tenhle příspěvek, tak mě prostě něco napadlo, ale to se sem fakt asi nehodí, jak i další diskutující naznal… tak nic, sorry
Ja tedy tepovou frekvenci pri hledani nemeril,ale za pokus to stoji:) Mozna jeste zkusit rozdily mezi tradicni,multi,mystery. Urcite mi zveda tep,kdyz jdu na vypoctene souradnice a tam nic - nejaka chyba se mi vloudila.A zene v lete zvednul tep,kdyz jsme sli asi hodinu na kopec,tam nic a po prepocitani souradnic jsme vysli na protejsi kopec,ale zase o cem si v zime povidat.
Hele, a to si potom vecer projdes grafy a podle toho poznas kolik kesi jsi za den nasel? :D:D:D
no spis pokud mas abstak, nemuzes ven a rad bys soupnul třeba tri kesky, tak se trikrat doma pohadas a je to a mas klid
![]()
Tep 186 jsem naposledy měla, když jsem dostala k svátku belgické pralinky, ale druhý den jsem se nutně potřebovala vejít do plesových šatů.
Se musím někdy změřit, jestli mě geocaching rozfajruje víc.B)
Když valim na FTF, rozhodně nemám tepovou frekvenci pod 100 ![]()
Na tuhle tepovou frekvenci mi stačí druhé patro :D:D:D
Sylvia999: taky mě to napadlo.
Ach jo, tady se zas člověk dozví věci.
Jak může být někdo překvapený tím, že když zvýší námahu, zvedne se mu tepová frekvence?
A jejda, kdyz jsi znechuceny tim, co se tu dozvis, tak je super, ze si najdes naladu jeste na to reagovat. Diky za info. Ona zvysena namaha byla po celou dobu toho vyletu - byl to na bezkach v kopcich. Jenom me zarazilo, jak moc to vycniva.