Gagarin Geocoin - Kosmonaute, hybaj na základnu!

Přesně za dva týdny to bude padesát let od prvního letu člověka do vesmíru. Protože jsem jako kluk byl na kosmonautiku fanoušek, sbíral známky a tak podobně, jsem rád, že se mi podařilo včas před tímto výročím vyrobit gagarinovský geocoin. Takhle vypadá:

Naprosto dokonalé, verze v červené ultimátní.

taky jsem fanoušek kosmonautiky … takže za mě potlesk … :wink:

Tak to je parádička B) také jsem jako kluk sledoval každý pokrok v kosmonautice - a tak se těším až tenhle kousek přistane u mne doma …

… čímž se dostáváme k meritu věci, totiž k tomu, kde bude Gagarin k sehnání a za kolik peněz ?

Luxus, vezmu všechny 3

I mně se líbí. Jen mě mrzí, ale to je z jiného soudku, že jsme se za to půlstoletí o moc dál ve vesmírném cestování neposunuli.

@ Trhac: když jsou miliardy věnovány na kraviny jako ozbrojený konflikt v Libyi nebo na sčítání lidu… na druhou stranu, když se chce, tak všecko jde, viz svým způsobem reálný scifi seriálek Defying Gravity :slight_smile:

Geocoin je ražený, o průměru 42 mm, samozřejmě ikona - dostupný za 245 Kč na jednom nejmenovaném eshopu. Významné vyhledavače vědí. Nebo stačí poslat SZ. Možnost osobního předání v Praze nebo Chrastavě (Liberec).

Ještě ikona:

zablokuj červený, dnes jsem odevzdal daně a bude přeplatek.:slight_smile:

Uff, většinou jsou coiny mimo mě, ale tohle je luxusní!

Taky beru všechny tři

Nádhera, klobouk dolů :wink:

povedly se, super.

Všechny 3 jsou super. Už se vyhřívají ve sbírečce. Díky

Gerocoin bude možné shlédnout a případně zakoupit na dnešním úřednickém eventu [cache]GC2NKT7[/cache]

Geocoin bude možné spatřit a případně zakoupit na dalším dnešním eventu - Reflexně Vestovém [cache]GC2MABM[/cache]

Včera zakoupen na Reflexně Vestovém eventu a je prostě a jednoduše PERFEKTNÍ! Díky!

Geocoiny jsou doma a fakt pěkný. Hoblíku !!palec nahoru!! diky.

Tak dnes mi dorazily objednané coiny. Perfektní.

Pěkná trofej. Díky. B)