Galdra #200

Gratulujeme Ti k tve dvoustovce.[Y] Kdyz se dari tak se dari. Zachvili Te dohonime ( snad ) [H]

Doufame ze brzy pujdeme tvoji dvoustovku [B] zapit.

Já se taky s dovolením připojím ke gratulaci. Tak jsem si myslel, že bych ten náskok pomalu stahoval [:S] ale teď vidím, že jsi to vzal zhurta! A s tím zapitím bych se s dovolením taky hlásil… [B]

Díky. No, trochu jsem si představoval dvoustovku jinak, tím myslím ne virtuální keší [:'(]. Sice jsem ji udělal dříve než Erthcache v SRN (ta měla být 200), ale povolení k logu mi přišlo až včera, tak se nedalo nic dělat. Štve mi, že teď nemám vůbec čas někam vyrazit a počasí taky není nic moc a virtuálky jsou celkem nic moc, ale co jinak dělat. Jediná, která byla super, je Baltic Castle, protože tam to znám, tak to byla hračka.. Mluvil jsem s Romanem Mlaďasem, měli bychom spolu připravit nějakou společnou akci, ve které je lepší jít ve více lidech než jen jeden. Osobně bych navrhoval GCV777 a přípravu bychom mohli idělat u piva [:D]. Mejl na mne máte (mám tedy trochu jiný, ale i ten předchozí funguje, mám teď kvůli GSAKu google mail - [email protected]), tak napište, co bychom mohli společně podniknout. Ještě by šla Liberecká žula nebo od Romana Husí pochod…

Gratulacia leti na nedaleky sever [:)]

Blahopřejeme Ti k proniknutí na stránky cacherstas.com [:)]

Skvele ! Moc gratuluji a preji hodne peknych chvil pri cestach za daldimi pixlickami.

Gratuluji k dosazeni dvoustovky. A jedeme dal. Anad.