Gratulujeme k tvým 300 keším [^]. A doufam, že to v úterý zapijem.[B]
Díky. Jasně, že zapijem. Co jinak k tomu říct? Nejde mi o číslo, jde mi o něco jiného. Svoji první keš jsem našel 7.7.2006, právě keš Hanýska a Hančulky - za tu děkuji jim. Z mého profilu je snad všem jasné o co mi vlastně jde - o poznávání a o zážitky, které si nenechám vzít, a které jsou pro mne víc než mít x..keší, které mi nepřinesou vůbec nic. Geocaching je pro mne především o kvalitě a ne o kvantitě. Keše si vybírám podle listingů, ne vždy se však trefím, ale většinou ano a místa, kde ty malé krabičky jsou, jsou pěkná a něco mi přinesou. Děkuji všem, jejichž krabičky jsem navštívil za to, že jsem místa jejich umístění mohl navštívit.
Připojujeme se ke gratulaci a přejeme do budoucna hodně pěkných zážitků s geocachingem.
Také se připojuji ke gratulaci. Když mi to vyjde, stavím se [B]
Edit: Tak je mi líto, ale zapomněl jsem že jdeme na kultůru [:(]
Taky se přidávám s gratulací. Good luck
Tez se Galdro pripojuji k prani k tve tristé kesi a zaroven dekuji za vsechny tebou zalozene (vcera jsem navstivil posledni chybejici). Tvoje zaliba je nam uz delsi dobu znama, stejne jako pristup, ktery ke gc mas. Pro mnoho z nas jsi vzorem, a ne prave tim cislem, ale svou neprehlednutelnou osobnosti v gc. Mnoho zdaru pri dalsim lovu, 500 urcite stihnes letos, i kdyz uz to bude tezsi, okoli mas vysbirane… ![]()
Gratulujeme Ti s tatou(svatik) ke triste odlovene kesce a prejeme dalsi pekne geozazitky. Tesime se na dalsi Tebou vytvorene, ktere jsou vzdy kvalitni.
Trochu opožděně, ale přeci jen se připojujeme aspoň takto elektronicky, když to pravé potřesení rukou jsme už provedli in natura. Moc se těším, až budu mít čas dorazit na ty tvoje kešky, které mi chybí ve sbírce, protože to určitě bude zase úžasný zážitek. Díky a hodně pohody v dalším hledání i zakládání.
Další "cucák", který nás předběhl. [:D] Holt se musíme víc snažit.
Gratulujeme!!!
Galdro, příteli, Tvoje vyznání podepisujeme (vlastní krví[:)])! Právě proto nás hledání krabiček tolik baví. I dnes jsme díky keškám objevili nádherná místa. Díky, díky, díky! K dosažení krásné geomety posíláme gratulaci zpod Ještědu a těšíme se, že se někdy někde potkáme u krásné kešky!
Pripojuji se ke gratulucim !!!