Garmin 60CSx - více map

Ahoj "kešeři",
ve svém Garminu 60CSx mám nahrané TOPO CZECH 3 PRO a nyní bych si chtěl do navigace přidat nějakou silniční mapu (postačí ČR), jako takovou "nouzovku". Špatně nevypadá třeba Atlas CZECH 8NT. Půjde mi tam nahrát? Jak to mám udělat, abych si pokaždé nepřepsal TOPO? Jak to potom bude fungovat - při zapnutí se mě zeptá, kterou mapu chci načíst? Předem děkuji za každou radu, názor, návod, připomínku, …

Mapy se vždy nahrávají jako celek - tj. v Mapsource musíš vybrat všechny mapové díly, které chceš nahrát, ty se zkompilují a nahrají do GPS. Tj. nelze k existující sadě v GPS přidat mapu.

Mapy se v GPS nastavují v menu Mapy - Nastavení, jde buď zapínat celé mapy podle typu (např. TOPO 3, Atlas, atd.) anebo lze zapínat jednotlivé mapové díly (členění záleží na mapě, např. podle okresů), jeden díl je to, co se v Mapsource označuje nástrojem "Mapa".

Děkuji za tvoji odpověď.

Ještě jedna otázečka. Podporuje 60CSx mapu Atlas CZECH 8NT? Dík.

Ano

A poslední otázečka:

Bude mít vliv přidání Atlasu 8NT do "džípiny" na rychlost vykreslování map? Děkuji.

Ahoj,
v GPSce mam kolem 600M nejruznejsich map. Nektere se prekresluji pomaleji, nektere rychleji - to asi zalezi na tom jak jsou mapy udelane. Nejvic samozrejme pouzivam TOPO CZECH a zmenu rychlosti pri vetsim poctu map jsem nepozoroval.