Je to tragicky pomale, IMHO nepouzitelny soft. 3D pohlad do mapy je len naklonena rovina, ani najmensi pokus o vyskove zobrazenie terenu v topo mape :-/
Kludne si to vyskusajte, od dnes si uz nemyslim ze mapsource je pomaly, mam noveho favorita :)))
Vivat Garmin ! Včera jsem nechtě nainstaloval MS 6.15.4 a ještě teď se mi z toho komp vzpamatovává. Není nad to čistit několik hodin registry a hledat, proč nefunguje vůbec nic.
Děkuji nechci ! Možná bych to vyzkoušel kdyby to šlo používat paralelně s Mapsource, ale takto ani omylem!
EDIT: Tak paralelně s Mapsource to nejen že jde používat, dokonce je k činnosti potřeba. Ale i tak nechápu Garmin proč se raději nejprve nezaměří na optimalizaci toho nového těžkotonážního a pomoalého vykreslovacího jádra.
2 Mitak: Není nad to používat na tyto zkoušky software virtuální PC (např VMWare). Vytvořím "snapshot" a když se něco pok…ý tak není nic jednodužšího než se k němu vrátit.
No ale já to nechápu, v bleskovce se píše toto: "Včera se ale program na webu Garminu objevil volně ke stažení, může ho proto vyzkoušet a používat každý, kdo už má na počítači MapSource. Samostatně BaseCamp fungovat nebude."
No tak, že BaseCamp se nainstaluje pouze v případě, že na počítači už je MapSource. Ten ale zůstane, jde to jen kontrola, zda máš licenci. MapSource se totiž samostatně nedá stáhnout, je dostupný pouze k nějaké mapě.
vazeni, prosim, dokazal by mi nekdo poradit jak natahnout proslou trasu do BC z oregonu 550. v pristorji jest trasovy zaznam s datumem porizeni, ve formatu gpx, base camp ho vsak nevidi.