Stručně: Za okno pobočky Mladé fronty na Jakubské 5 v Brně jsme právě ukryli vysílač Garmin Chirp. Můžete ho se svým Garminem detekovat a jako bonus dostanete finální souřadnice mé keše A tohle z nich vyrostlo ([cache]GC18CVP[/cache]).
Ted ted jsem tam byla. Byl tam nějakej Alfred Nobel. Abych tam šla znova, herdek jak mám poznat co z vás vyrostlo, většina z vás tam vypadá jak Miták. No to jsu zvědavá jak toto dopadne.
Úspěšně vyzkoušeno … GPS signál vykazoval odchylku několik desítek metrů od deklarovaných souřadnic redakce (třístovka byla zřejmě rušena nedalekým žulovým projektikem), ale ANT+ protokol zafungoval bez problémů - stál jsem uprostřed ulice a během pár sekund po aktivaci funkce "chirp Searching" se informace o waypointu přenesly do gpsky. Odlov keše odpoledne byl už jen příjemným bonusem. Závěrem: zajímavé, funkční, ale poněkud drahé. Pokud by kus stál jedno, či maximálně dvě kila sakumpikum, pár bych si jich pořídil a rozmístil. Takto je to pouze nákladnej výstřelek. Každopádně díky za možnost si to oprubovat.
Marku, bylo by možné sem pak hodit, co všechno si samotný Chirp loguje z připojených zařízení? Mohla by z toho být zajímavý statistika, pokud tedy něco takového jako logy vede, díky.
Konecne neco, co me dokopalo k aktualizaci O300 a zmena v moznosti filtrovat vyhledavani kesi se mi moc libi.. V nedeli rad vyzkousim i prijem z chirpu. Diky Marku !
Garmin nemaje, dohnal jsem kluka s Oregonem až pod ta okna. Chvilku to trvalo, protože jsme si samozřejmě nenahráli Markem udané souřadnice a až na místě zjistili, že je drobný rozdíl mezi Jakubskou ulicí 5 a Jakubským náměstím 5 - asi 100 metrů… Byl jsem příjemně překvapen intenzitou signálu - byli jsme od budovy ještě asi 15 metrů, když GPS pípla. Takže, Marku, děkujeme za umožnění nové zábavy…