Garmin Colorado 2.90 Firmware

Vylepšeny námořní funkce
* Added support for Garmin GB Discoverer maps
* Added ability to view marine chart notes for marine points
* Added ability to change the date for the tide and currents charts
* Added support for marine fishing, nautical, and off modes
* Fixed a potential shutdown that can occur when panning the map that is showing satellite imagery
* Fixed issue with 3d view not showing proper elevation detail

Musim nahrat vsechny Firmware, ktere me chybi nebo staci jen ten posledni ?? Jeste jsem nikdy zadnej novej do Oregona nedaval … Dekuju za odpoved :wink:

Myslím že stačí poslední

Toto je vláko je o Coloradu, ale obecně to platí pro oba stejně

Novej FW - to je hezký vědět že se Coloradu ještě věnujou, jen škoda že nám nic novýho (užitenýho) nepřines :frowning:

tohle je thread k Coloradu :wink:
Nainstaluj si z garminu Web updater a oni ti to samo nabidne nejnovejsi verzi k tvemu Oregonu.

Nevím přesně proč ;), ale pravidelně apgrejduju kolorádo novým firmvérem. Fakt je, že občas se objevil nějaký problém - vytuhnutí, nevykreslení, ale poslední verze mi zatím drží nejlíp. Můj čistě subjektivní názor.

Ze to je vlakno ke Coloradu jsem si vsiml az po odeslani :frowning: omlouvam se ..

No mě se u fw 2.80 občas kolouš sam od sebe vypínal. A taky dost často po zmáčknutí Zkratky - Kam vést, místo aby se rozbalila nabídka bodů, se automaticky furt přepínal na mapu. Doufejme že 2.90 tyto nepříjemnosti odstraní.

Mě se u fw 2.80 občas kolouš zase nechtěl zapnout nebo se při odlovu vypnul. S fw 2.90 to zatím funguje. Zatím …

Tak po celodenním kešování s fw 2.90 můžu říct, že oba problémy popsané včera jsou ještě četnější než s 2.80. Ještě že vylepšili alespoň ty námořní funkce :-))

Teď jsem se koukal na webové stránky garmin.com a jako poslední je:
Colorado 300, Ver. 2.80, as of Nov 13, 2008,
Že by verzi 2.90 stáhli..?

Nestáhli, protože na web jí nedali. 2.90 jsem zatím jako samotnou instalačku nenašel. Možná časem. Je to škoda - co když zrovna tahle verze je funkční:D. Mě se zdá, že nejstabilnější je fw 2.60.

Já jsem tam instaloval fw 2.90 přes web updater v pátek 19.12.

Ano, přes web updater fw 2.90 jde, ale na http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=3889 není ke stažení.

Bohužel si to dělá co chce. Včera to takhle zlobilo pul hodiny v kuse, což na multině s 8 stg. bylo utrpení. A když jsem se blížil k finálce, tak v pohodě. Asi bude down na 2.60

Dnes jsem fw 2.90 ověřil a u mne je vše v pohodě. Stabilitou je stejný jako fw 2.60 - auto/geo navigování bez problémů. Asi je každé Colorado jiné…:slight_smile:

Jak pokracuje testovani? jestli mam taky flashnout novy fw nebo mam zustat na soucasnym

Ja jsem 3 dny zpatky cely den kesoval - auto i geo a bez problemu. Jeden samovolny restart hned na zacatku, kdyz jsem jeste chytal druzice. Jinak dalsich 9 hodin v kuse navigovani bez jedneho zaseku :slight_smile: v2.90

U mě dobrý :slight_smile: - Ale ešte som to nestihol preveriť poriadne

Tak já jsem se musel vrátit na 2.80, protože mi data z kolouše nešly stáhnout do počítače, ani z počítače otevřít. Protože jsem si myslel, že chyba je někde jinde, tak jsem vše vymazal a trasu nové multiny obešel znovu, zase totéž. Dnes jsem se vrátil zpět k 2.80 a trasu prošel po třetí a data šla stáhnout zcela bez problémů. Takže asi u ní zůstanu.

Tak jsem 2.90 konečně odzkoušel. 200 Km v autě, celý den na běžkách + záznam trasy a odlov jedné zasněžené kešky. Colorado se chovalo naprosto bez problémů.
Žádné tuhnutí ani jiné nepředvídatelné jevy;).