Me se zase kese zobrazuji, ale pokud chci videt listening tak musim tu kes vybrat primo v nabidce geocaching a ne najet kurzorem na mape na ikonku a tam dat jit. Co se mi ale uz stalo 4x pri zkouseni doma, ze kdyz najedu kurzorem na naky waypoint a dam jit tak se mi colorado vypne. Nedela to pokazde, ale temer pokazde:/
Dík za info. Jelikož nemám čas na experimenty tak raději zustanu u fw 2.92. Byl bych nerad kdyby mě Colorado zradilo někde v akci. Už to vypadalo, že moc chyb nebude :@.
Colorado začalo padat náhodně, někdy při procházení mapou, někdy při zobrazení kešky nebo POI bodu. Používal jsem český jazyk, ale už nevím jestli byl s diakritikou nebo bez.
Vracím se zpět na FW2.92
Kvuli pruměrování jsem neváhal a nový FW nahrál. Vše vypadalo OK. Jen nejsou vidět žádné keše z GPX na kartě. Teď se dívám, že ani mapa co je na kartě není vidět.
Takže na průměrování musím ještě vyčkat. Jinak nabíhá velice rychle, fix taky rychle a dokonce přesnost GPS - 3 m to jsem ještě neviděl.
škoda. Chtěl jsem dnes otestovat v terénu, ale riskovat nebudu.
Návrat k 2.92 Beta
Tak jsem 2.92Beta vynechal a vrhnul jsem se až na 2.94Beta
Ze začátku vše ok i původní soubor gpx co tam byl s kešema tak byl vidět. Ale po odstranění všech waypointů a gpx souboru tak při nahrání nového gpx, keše už nebyly vidět ani v seznamu ani na mapě, Colorádo ignorovalo i waipointy nahrané přes MapSource. Takže downgrade na 2.92 kde se zdá zatím vše běhá jak má.
Mohu také potvrdit že se u obou Beta firmwarů zrychlilo vyhledání satelitů.
Tak nezbývá, než se těšit na stabilní 3.00, nebo také radši přeskočíme na 3.01beta ?
Napadá mě nový reklamní slogan: "Garmin - testováno na lidech" a to doslova, ale zase na druhou stranu jsem rád že Colorado ještě nesmetli ze stolu a trošku se mu v také věnujou, třeba v to půměrování už asi nikdo nedoufal