např. tady http://www.navigacnisystemy.cz/scripts/index.php nebo tady http://www.it-zone.cz/?Mode=Sti&StiId=34640 je skoro za tu samou cenu /s TOPO mapou/. Z It-zone v pátek kolegovi dorazil, takže je to i ověřený. Takže asi jediná výhoda je ten prodej bez mapy a možnost používat mapy free /i když nevěřim, že si někdo koupí Colorado a pojede s free mapou/, nebo TOPO získat nelegálně.
Jinak mi ta inzerce nevadí, akorát mi trochu nesedí prohlášení "speciální cena pro geocačery", když je to cena sice nízká, ale vcelku běžná
edit: tak dorazil z tý 1. adresy /s houbařským nožem/
No ale tohle nebudou az tak "veci mirne pouzite", spis nejaky sedy import (oficialni dovozce variantu bez mapy nenabizi) a kdyz se mi to rozbije tak co, o zaruce si mohu nechat leda zak dat? O nejakych obchodnich podminkach na tech strankach "prodeju specialne za ceny pro cleny tohoto fora" neni ani vidu ani slechu. Je to vec kazdeho do jakeho rizika pujde nebo ne …
Fakt nevím co furt někdo má a prudí.
Je to nabídka, kterou vám někdo strčil až pod nos. A že je to komerční nebo ne? Za dara už u nás mikdo nedělá. Kdo nechce ať nechá bejt, kdo chce tak ať není zhnilý a podívá se na odkaz, který je uveden v úvodním příspěvku nebo napíše přímo autorovy než tady vást filozofické debaty!
Myslím, že tato nabídka se.. nejvíc ty co si už Colorado koupili o 3 litry dráž.
Bud neumis cist nebo jsi spis prehledl vetu: "Jedna se o nove zbozi … se zarukou a dokladem !!!" Od Warpsdesignu jsem nakoupil GPS, pak na doporuceni i znami. Howg
no ver mi ze opravdu ne. kdyz me na necem stve cena, tak to nekupuju s tim kazdy pocital, ze kupuje okamzitou novinku za nejvyssi moznou cenu.
no a zrovna warps ode mne ma 1*. gpska do dvou dnu na stole a jeste ji sledoval pomoci cisla baliku a kdyz to vypadalo, ze balik prvni den trci porad na podaci poste (nejak zapomneli zanest do systemu, ze uz je davno v praze) prudil je a hledal, kde se zadrhl.
Nevim kdo z nas dvou neumi cist, nejprve bych se podival znovu na co jsem reagoval.
A pak bych se modlil aby mne znami neprokleli az jim treba prestane ten levne porizeny Garmin fungovat a v autorizovanem servisu se jim se zarukou vysmeji.
Na tech strankach je firma schovana za jeden mobil, bez jakekoliv adresy, IC, DIC, obchodnich podminek, email na freemailu.
Z meho pohledu proste zvlastni pristup… Jak ale rikam, je to vec kazdeho.
Ja verim, ze zbozi v te krabici prijde to uz by byla uplne jina kategorie problemu. No a pokud by nahodou GPS nefungovala, lze zajit na mestsky urad do Slavkova:-)