Poradí mi někdo jak zjistím verzi firmwaru v pristroji?
díky
zkratky - nastavení - systém - volby - verze
díky, jdu bádat zda má cenu dávat 2.51, a pokud ano tak jak :).
Cenu to rozhodne ma. Staci stahnout, pripojit Colorado, spustit exac a klikat na obvykle veci typu OK, Yes, Accept atd.
tak jsem to odklikal a zatím vše OK.
Tak jsem taky zkusil beta verzi dát do svého Colorada. Nejprve jsem zkoušel WebUpdater, ale to mi novou verzi k instalaci vůbec nenabídlo. Tak jsem to stáhnul do počíteče a nainstaloval. Při prvním spuštění po instalaci Colorado zatuhlo. Tak jsem mu za trest vyndal baterky a po chvilce zas vrátil na své místo. Pak už si nový soft Colorádo přechroustalo. Zatím to vypadá, že je vše, jak má být. Nahrané keše jsou na svých místech a nastavení se také nerozhodilo. Tak teď už si držím palec ať to šlape ![]()
hopa napsal/a:
Tak jsem taky zkusil beta verzi dát do svého Colorada. Nejprve jsem zkoušel WebUpdater, ale to mi novou verzi k instalaci vůbec nenabídlo. Tak jsem to stáhnul do počíteče a nainstaloval. Při prvním spuštění po instalaci Colorado zatuhlo. Tak jsem mu za trest vyndal baterky a po chvilce zas vrátil na své místo. Pak už si nový soft Colorádo přechroustalo. Zatím to vypadá, že je vše, jak má být. Nahrané keše jsou na svých místech a nastavení se také nerozhodilo. Tak teď už si držím palec ať to šlape
Web… mi taky nic nenabídnul, na Beta asi nereaguje,Up jsem spustil z pc a OK. První zapnutí mu chilku trvalo, ale když to schroupnul tak OK.
Me Kolousek pise, ze ma fw 2.50 - jake jsou zmeny na 2.51 beta?
Precti si zde:
http://navigovat.mobilmania.cz/Bleskovky/AR.asp?ARI=113803
JInak ze stránek Garminu :
Changes made from version 2.40 to 2.51:
* Added ability to reposition waypoint to current location
* Added support for language-specific keyboards
* Added support for editing location in all position formats
* Added Spanner support
* Improved drawing of BlueChart tidal areas
* Improved performance when exiting mass storage mode
* Improved paperless goecaching (various)
* Improved Wherigo player (various)
* Corrected potential shutdown when selecting maps with a large variety of maps loaded
* Corrected potential shutdown when profiling a long route
* Corrected avoiding highways
* Corrected display of found geocaches
* Corrected issue preventing name of lakes and rivers from showing when highlighted
* Corrected display of bridge heights
Ale uz to tady bylo probirano…
Omlouvam se, ale asi jsem nezduraznil fw 2.5[u]0[/u] mi to uzazuje ted.
O verzi fw 2.50 jsem nikde nic nenasel. Tak nevim.
A funguje ti zadavani diakritiky pri zvolene cestine, nebo mas ve volbach Garmin spanner?
Je z dodavky z konce dubna, cestinu ma, spanner jsem nevidel nikde, do USB host modu se prepina.
Verze je na prilozenem ScreenShotu.
suplere napsal/a:
O verzi fw 2.50 jsem nikde nic nenasel. Tak nevim.A funguje ti zadavani diakritiky pri zvlone cestine, nebo mas ve volbach Garmin spanner (Colorado se jen dobiji, neprepina se do USB Host modu)?
Colorado se i dobíjí?? A co je USB Host mod? No to jsou mi teda zase novinky :o
Spanner najdes Zkratky-Nastaveni-Systém-Interface-GarminSpanner. Pokud si vyberes tuto volbu, objevi se po pripojeni kabelu volba, zda se ma Colorado prepnout do Mass storage. Pokud zvolite NE, je Colorado jen napajeno z USB (pouzivam v Aute).
suplere napsal/a:
Spanner najdes Zkratky-Nastaveni-Systém-Interface-GarminSpanner. Pokud si vyberes tuto volbu, objevi se po pripojeni kabelu volba, zda se ma Colorado prepnout do Mass storage. Pokud zvolite NE, je Colorado jen napajeno z USB (pouzivam v Aute).
No ty jsi teda hlavička !!! To je super, a je i možno i dobíjení?
Dobijeni mozne neni. To byl preklep, melo tam byt napajeni. Uz jsem opravil i puvodni post.
suplere napsal/a:
Dobijeni mozne neni. To byl preklep, melo tam byt napajeni. Uz jsem opravil i puvodni post.
A dobíjení není vůbec nikdy možné, nebo je to pouze firmwarem?
Dobijeni neni nikdy mozne, protoze kdyz by tam nejaky superuser nechal alkaliky a zapnul dobijeni, za chvili by mu Kolousek explodoval ![]()
rob napsal/a:
A dobíjení není vůbec nikdy možné, nebo je to pouze firmwarem?
Ve vedlejsim vlakne se pred nakou dobou probiralo, ze s 2.51 beta se mozna nejak zhorsuje presnost v zaveru pri dohledavani cachi.. Uz jste prosim nekdo vybadali jak to s tim je? Nebo nejake zkusenosti z terenu, ze tom utak neni?
Porad kul itomu vaham s upgradem.. Diky za info.
Vendetta Squad napsal/a:
Ve vedlejsim vlakne se pred nakou dobou probiralo, ze s 2.51 beta se mozna nejak zhorsuje presnost v zaveru pri dohledavani cachi.. Uz jste prosim nekdo vybadali jak to s tim je? Nebo nejake zkusenosti z terenu, ze tom utak neni?Porad kul itomu vaham s upgradem.. Diky za info.
Když to srovnám s Vistou HCX co jsem měl před Koloušem tak to vyjde úplně na stejno. Záleží spíše na umístění keše - blízko budov, v lese, na volném prostranství, všude se to chová jinak. Mám 2.51 beta.