Garmin Colorado - mazání trasových bodů

Prosím o radu, jak smazat na Coloradu nějakou jednoduchou cestou trasové body. Hlásí mi to již plnou paměť trasových bodů, nemůžu tam nic přidat. A mazat jeden bod po druhém ručně se mi moc nechce. Máte nějaké lepší řešení? Předem díky za radu

Stahnout všechny body MapSourcem.
V Coloradu smazat všechny najednou.
Vyházet nepotřebné body v MapSourcu.
Nahrát zpět do Colorada.

Ono šlo asi jen o to mazání, už jsem si nepamatoval jak, ale našel jsem to, tady to je:

W5.) How do I delete waypoints?

Go to Shortcuts->Others->Waypoint Manager. From there you can delete all waypoints from the Options menu or select an individual waypoint and delete it from the Options menu.

Alternately you can select a Waypoint and do the following: Options->Edit Waypoint->Options->Delete Waypoint .

Ale já píšu, smazat v Coloradu. :smiley:
Ten MapSource tam je proto, že asi budu chtít některé body zachovat.

Došlo mi to a upravil jsem to v té první mojí reakci. Sice vstávám v 6 hodin, ale budím se až na desátou ;).

to Atip: Jasný :smiley:

Napsal jsem na toto téma slohovou práci :D:D

Jsou tři varianty mazání:
1. Chci smazat všechny body:
V Coloradu je ve správě waypointů možnost smazat vše.

2. Chci smazat jen několik bodů a ostatní zachovat:
V Coloradu budu mazat body po jednom. Ve správci waypointů vždy vyberu jeden bod a ten smažu.

3. Chci smazat hodně bodů a některé zachovat:
Stáhnout všechny body do MapSourcu.
V Coloradu je ve správě waypointů možnost smazat vše, smažu tedy vše.
V MapSourcu si vymažu body které nechci vracet do Colorada (ten je v tuto chvíli prázdný)
To co mi zbylo v MapSourcu si pošlu zpět do Colorada.

Děkuji moc za návod. Povedlo se. Už to mám vyčištěné, z 996 bodů, co mi tam vždy zůstávaly, na 54 (mysterky k odlovu a tak podobně).
Moc díky všem za rychlou odpověď!