Zdravim,
ma nekdo informaci, jestli se da koupit samostatny ovladac na Colorado? Myslim to kolecko, kterym se cely Garmin ovlada. Znamemu vypadlo kdesi na zem a ted to bez nej moc nejde. DIky za info.
Mike
JJ, dá - na Evropské je servis Garmin kde ti dají nové kolečko a není to ani drahé - nepamatuji si přesně cenu, ale bylo to okolo cca 200,- Kč
Tak jsme se ptali v uvedenem servisu a rekli nam, ze to nejde, ze to by museli objednat z ameriky a ze by to slo mesic, a kdo vi jestli by to doslo. Tak nevim jestli tam byl zrovna nekdo kdo byl votravenej ze po nem nekdo neco chce, nebo jestli je to fakt? Nema nekdo treba rozbite Colorado, ze kteryho by se dalo to kolecko pouzit?
Jo, mel jsem podobnej problem. V Picodasu mi vysvetlili,ze se novy kolecka nevyrabej a nedovazej, ale ze vyjimecne berou stary kolecka z maket, co se jim vratili z kseftu. Jenomze ty v sobe nemaj magnet, takze kdybych mel alespon to stary, ze by mi ho prendali. Nakonec jsem napsal na servis, ze by mi stacilo klidne spinavy, odreny, ale jakykoliv kolecko a po nejakym case mi jeden technik napsal, ze pro me jedno ma. Takze to tentokrat bylo za 0,- Na dotaz, co delat, az se mi to stane priste jsem dostal radu, ze mam to Colorado zahodit.