Ahojte,
přesedlal jsem v této mašině z TOPO Czech 3 na Topo Czech 2010 mapu a stává se mi občas ,což se u předchozí mapy nestávalo,že mi mapa vytuhne respektive ukazatel směru.Pomůže jen a vypnout a zapnout přístroj.Mám podezření ,že už se TOPO 2010 stává pro tuto mašinu dost náročný na výpočty..můj laický tip.
Díky moc za pomoc!
Tahle funkce"zamyká" kurzor na silnici při navigování za jízdy v autě.Tzn.kompenzuje nepřesnosti mapy vzhledem k poloze přístroje.Pravděpodobně to začíná pracovat od určité rychlosti,ale když se zastaví pak se kurzor na displeji chová jako kdyby zamrzal.
nikdy se mi to nestalo…
jo a otrebuju taky z necim pomoct hele ja vim ze je to trochu mimo,ale potrebuju poradit…mam GARMIN eTREX legend Hcx a chtěla bych tam nahrat udaje o kesi jak to mam udelat kdyz dam klasicky v listingu Send to GPS tak musim stahovat nejakej plugin a nikdy se mi nestahne prosim poradte…
Ta rada od zlicinaku byla nahodou docela přínosná;)
Zkus to stahnout, když budeš přihlasenej jako administrator. pokud nepomůže, ptej se dál ve správném (novém) vlákně a popiš problém líp. Co se týká GPX, prostuduj si WIKI