Garmin e trex Legend HCx se občas sekne-vytuhne

Ahojte,
přesedlal jsem v této mašině z TOPO Czech 3 na Topo Czech 2010 mapu a stává se mi občas ,což se u předchozí mapy nestávalo,že mi mapa vytuhne respektive ukazatel směru.Pomůže jen a vypnout a zapnout přístroj.Mám podezření ,že už se TOPO 2010 stává pro tuto mašinu dost náročný na výpočty..můj laický tip.
Díky moc za pomoc!

Petr;)

Toto se mi stává,když zůstane v nastavení mapy zapnutý "ukaž na silnici"

Ano, občas se mi to taky stane. Viz jeden můj starý příspěvek…
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=9&thread_id=15951

Ok,díky za odpověd,vypnul jsem funkci ukaž na silnici a budu to hlídat.Mimochodem o jakou informaci tímto vypnutím příjdu?

Tahle funkce"zamyká" kurzor na silnici při navigování za jízdy v autě.Tzn.kompenzuje nepřesnosti mapy vzhledem k poloze přístroje.Pravděpodobně to začíná pracovat od určité rychlosti,ale když se zastaví pak se kurzor na displeji chová jako kdyby zamrzal.

nikdy se mi to nestalo…
jo a otrebuju taky z necim pomoct hele ja vim ze je to trochu mimo,ale potrebuju poradit…mam GARMIN eTREX legend Hcx a chtěla bych tam nahrat udaje o kesi jak to mam udelat kdyz dam klasicky v listingu Send to GPS tak musim stahovat nejakej plugin a nikdy se mi nestahne prosim poradte…

mravenec98:
nevím jaký plugin máš na mysli, ale můžeš taky stáhnout z listingu GPX (otevřít ho v MapSource) a do GPS nahrnout data z MS…

jo a kde mam najit GPX???Jo a jak ho otevřít v MS???

Ta rada od zlicinaku byla nahodou docela přínosná;)
Zkus to stahnout, když budeš přihlasenej jako administrator. pokud nepomůže, ptej se dál ve správném (novém) vlákně a popiš problém líp. Co se týká GPX, prostuduj si WIKI