Zdravím.
Mám již zhruba dva roky GARMIN ETREX LEGEND tuto.
a k tomu jsem dostal na CD tyto mapy.
Vše mi fungovalo a byl jsem i zaregistrovaný na garmin.cz.
Bohužel jsem se přestěhoval, zapoměl (ztratil) jsem přihlašovací údaje na garmin.cz a dnes se na zmiňované stránky ani nemůžu dostat jako když jsou nefunkční!
Navíc na papírovém obalu CD TOPO je nějaký 12-ti místný kód a nevím co s tím!
Mám navigaci i CD ale nemůžu si 25-ti místným kódem aktivovat topo v PC!
Poradí někdo co dělat pls…
Moje rada mozna nebude dobra, ale pokud si vzpominam tak do registace se da dostat pres seriove cislo pristroje (pod baterkama) pak by uz se mela objevit cela registrace mapy s odemykacimi kody. ??
Díky za rychlé reakce, já se ale na stránky garmin.cz prostě nemůžu dostat.
Připadá mi to zda mi někdo nenaboural účet a teď mi třeba nebloknul někdo od nich mojí IP!?
Niocméně přes garmin.com jsem zjistil zapomenuté jméno i heslo dle emailu a dostal jsem se až sem… Garmin Unlock Online Wizard Discontinued | Garmin BaseCamp | Garmin Customer Support
Tam zadám vše potřebné a stejně nic!
Vím že jsem to odemčené a funkční měl a na stránkách garmin.cz jsem si již jednou 25-ti místný kód zjišťoval!!!
Nevím co dál???
No nevím, je možné že jsem tam dal něco špatně, ale přes garmin.com se do svého účtu normálně přihlásím, bohužel mi to píše že navigaci jsem zaregistroval teprve dnes a mapy nemám k navigaci registrované žádné!
Jsem chtěl dnes po dlouhé době vyrazit na kole za keškama
Není tam prosím někde nějaké tel číslo na podporu???
Na ten mail zkusím napsat!
Dělám moderátora na několika fórech a mám nastarosti IT poradny, www adresu napsat umím!
Pokaždé mi to napíše SERVER NENALEZEN, zkoušel jsem i jiné prohlížeče!
… tak tady nebreč a zeptej se na nějaké té IT poradně, jak sehnat a použít unlocker. Je to jednodušší, než se patlat s nějakými registracemi. A niz zas tak legálního dělat nebudeš, pokud máš mapy koupené.
člověče, na to jestli děláš moderátora se tě nikdo neptal. Evidentně na problém nestačíš, tak místo rozčilování odpovídej na doplňující otázky, jestli chceš, aby s tím někdo ztrácel čas.
btw být tebou, tak bych se těma IT poradnama moc neoháněl, když ani neumíš specifikovat problém
Nejdřív musíš rozchodit svoje připojení na www.garmin.CZ, na .COM se vykašli, tam si českou mapu těžko zaregistruješ a ani tam nejsou vidět registrace dříve registrovaných vysloveně českých map, tzn. TOPO Czech, Atlas Czech a další mapy české výroby…
Pak musí chodit ta Unlock stránka na www.garmin.CZ, tam zadáš sériové číslo té GPS a kontrolní kód z té stránky a musí to chodit. Pokud ne, tak bych napsal českému Garminu ať se na to podívají…