Garmin eTrex legend HCx

Dobry den,
Koupil jsem si tuto navigaci, vsemu v pohode rozumim, ale co mi neni jasne, jak nejlepe v ni spravovat poklady. kdyz si tam kesku nahraju pres gc.com tak ji nemam v seznamu pokladu, abych ji tam mel musim ji tam davat pres mapsource, pak ho v seznamu mam a vidim to i na mape. Ale vadi mi, ze je nahravani docela zdlouhave. Pak bych se chtel zeptat, jestli jde nejak docilit toho, abych mel u konkretni kesky i treba par poslednich logu a hint. To jsem jeste nejak nedocilil. Diky vsem

začni se dívat na Geoget nebo GSAK. Ale i z gc.com by se měl nahrát do seznamu "pokladů".
A do tohohle modelu stejne nenacpeš víc než asi 20 znaků, víc jedině přes POI a POILoader (viz)

Mám stejný přístroj a jsem spokojený. Používám Skrýšotlač a v GPS mám něco přes 100 stažených keší. Vše co potřebuji: název, obtížnost a hint.
Listing tam nedostaneš.

Ahoj, potřeboval bych radu. Nějak jsem si hrál s nastavením a teď, když si uložím nějaký bod, automaticky ho mám mezi posledními nalezenými místy. Nevím, jak to vypnout, nebo jak celou navigaci uvést do původního nastavení.

Nevím jestli jsem to dobře pochopil, ale při ručním ukládání bodů si HCx pamatuje naposledy použitou ikonu. která byla přiřazena…změň ji, bod ulož a pak se ti bude při dalším ukládání bodů nabízet implicitně ta nová.
Co je implicitně v továrním nastavení nevím…

Dík za radu, zkusím to.

Už to funguje. Změnil jsem ikonku na vlajku a ta se ukládala normálně. Pak jsem to zase změnil na truhlu a ta už tam drží taky.

Tak to nepomohlo. Když uložím bod pod jakoukoli ikonou a pak dám Hledat, Body, tak tam nic není. A když se podívám do Naposledy nalezené, jsou tam.

Chceš-li obnovit tovární nastavení na Garmin eTrex Legend zařízení, musíš provést reset, který odstraní všechna uživatelská data uložená na kapesním GPS přístroji, včetně tras, klíčových bodů a záliby. Obnovení nastavení může být rovněž nezbytné pro řešení problémů eTrex zařízení, která neodpovídá nebo fungují správně.
Postup: Vypni legenda a pak zmáčkni ENTER a POWER současně po otázce, chcete vymazat současná data? zmáčkni ano, toto je vhodné dělat na volném prostranství, aby mohl legend najít na obloze co nejvíce satelitů -trvá to dosti dlouho, cca 20-30 minut, ale funguje to

Díky za radu!!

Poradí mi ještě někdo, jak dostanu do navigace souřadnice kliknutím na odeslat do GPS? Teda jestli to jde… Soubor se mi do navigace nakopíruje, ale keš v ní není.

Co to proboha máš za přístroj? Stále nějaké problémy na místě, kde mně se to dělá automaticky… Takže bohužel neporadím.

Odkdy eTrexy umí načítat soubory s keškama ? B)

Ale beze srandy, potřebuješ mít nainstalovaný Communicator Plugin v prohlížeči, pak to tím "Send to GPS" musí fungovat. A GPS nesmí být k počítači připojena v režimu USB, ale Garmin.