Koupila jsem si výše uvedenou GPS, je to má první. Ani jsem nečekala, že u ní bude podrobný návod pro méně technicky zdatné, nějaké věci už jsem zvládla, ale už pár dní marně hledám, jak zadat po nalezení kešky její nalezení do GPS. V základním menu - nastavení - poklad - mám zadané dvě ikonky pro poklad a nalezený poklad a zadáno, že chci, aby se nález zapsal do kalendáře, ale když jsem u kešky, žádná hláška pro zápis se mi neobjeví a ani nikde v menu jsem žádnou cestičku k tomu nenašla.
Také bych se ráda zeptala, zda do této navigace jde nahrát aktualizace Topo Czech 3 na Topo Czech 3.1 (a je to k něčemu?). Když jsem se registrovala na Garmin, žádné aktualizace pro mé zařízení mi to nevyhledalo.
navigovat Mimo silnice a pak Nalezeno. A je tam.
Tak až k Mimo silnice bych to zvládla
Ale kde pak najdu tu hlášku Nalezeno? Žádnou takovou mi to nenabízí. Jde mi jenom změnit ručně ikonka u toho pokladu na otevřenou truhličku … pak se vymaže ze seznamu nenalezených pokladů, ale nezadá mi to do kalendáře datum. Koukala jsem se na nějaké video na youtube a chlap, když tam stojí u pokladu, má právě takovou jednu stránku ve Vistě, kterou já nemůžu najít… a to je právě to Nalezeno.
Ještě se zeptám asi jak blb: musím mít zapnutý nějaký režim pro geocaching??? Nic takového jsem taky nenašla.
Ahoj, tlačítko NALEZENO najdeš, když zvolíš režim kompasu, na dolním řádku pravé tlačítko. Režim kompas, neukazuje mapu jenom smer, vyvoláš když pravé horní tlačitko zmačkneš nekolikrát. Ahoj
byl rychlejší. Ale myslím, že je to tlačítko na dolním řádku LEVÉ.
Jestli nastavovat…mám dojem, že jsem na začátku v Nastavení, poklady musel zadat zapisování nálezu do kalendáře.
Ahoj.
Je to v rezimu kompas dole leve tlacitko. Prostredni je poznamka a prave je Stop ;).
Děkuji všem za rady, tak jsem to konečně zvládla :-D:)
Tohle všechno ale popisuje jen dodatečné označení kešky jako nalezenou, nebo ne ?
Ono se to obvykle dělá už v terénu v okamžiku nálezu, musí při tom ale být zapnuta navigace na tu konkrétní kešku. Pak by se mělo zpřístupnit jedno extra menu, které umožní "zalogovat" nález a současně to udělá i poznámku do kalendáře.
Je ale možné, že si to už trochu pletu, Vistu HCx už jsem neměl v ruce přes 2 roky, tak se omlouvám pokud tu plácám nějaké nesmysly.