Ahoj,
vybírám novou GPS - navigace v terénu (poušť), navigace po horách, geocaching, jednoduchý sběr dat (body). Zaujaly mě GPSMAPy od Garminu - modely 62 a nový model Montana. Oba dle spefikací umí načítat i georeferencová rastrová data (při navigaci v poušti mám vlastní družicové snímky, pro mapování v terénu vlastní georeferencované mapy). Nejsem přílišný příznivce dotykových displejů - proto se spíše přikláním k té GPSMAP 62. Jen ten display u 62 opravdu tak špatný? Dotud používám Vistu C - jaký by byl v porovnání?
Pokud mas vistu, tak ja mam srovnani s legendem a to by melo byt stejny jak vita takze, vse nastejno a jen je ta 62 vetsi jo a trocha lepsi rozliseni, displey se tu resi jen to ze , mohl mit vyssi rozliseni ve vztahu k coloradu nebo k oregonu jiny zapor ten display nema
jinak predpokladam ze to mas na motorku nebo ctyrkolku do pouste ze? ovladani 62 v rukavicich naprosto super
Ahoj,
diky za odpovedi. Do pouste se bude pouzivat jako navigace pri delsich prejezdech. Asi pujdu do te 62. Videl jsem porovnavaci obrazek s ostatnimi dotykaci od Garminu a je to fakt CIHLA.
Nove etrexy - do tech se mi moc nechce - neumi pouzivat rastrove mapove podklady …
Packy
Ja to od nich na 99% neocekavam. Protoze kdyby to bylo planovane, urcite by si to Garmin nenechaval pro sebe - protoze moznost vyuzivat rastrove podkladove vrstvy je dost vyznamna feature, ktera ovlivni rozhodnuti mnoha lidi … navic tu GPSku musim objednat v prubehu tydne, a to do te doby novy etrexy urcite nevyjdou. (nerikam tim, ze se mi nelibi - ja zacinal na "bedovi travnickovi" ->Vista -> Vista C a upgrade bych uvital).
Packy
Zatím se sice s 62 st teprve seznamuji, ale nedovedu si představit jak na kole šmátrám po tom dotykovém displeji. No možná na silnici snad, ale v terénu nemožné. Na slunci mám podsvícení vypnuto a vše je pěkně čitelné. Je to moje první navigace a jako taková mi co do rozlišení vyhovuje. Jo a myslím, že ta 62 také podporuje rastrové mapy.
Presel jsem z Colorada na 62s a displej citelnejsi, rychly, i za mraku citelny. Mizu doporucit i jako autonavigace. Colorado nezatracuji, jen 62 byl predcasny Jezisek. Rozliseni staci, bezne priblizeni OK.