Ahoj,
uvažuji o koupi levné GPS a jako jedna z nej voleb se mě zdá tento přístroj. Jaký na to máte názor? máte někdo zkušenosti? jaká je citlivost. Moc děkuji
Ahoj mám tento přístroj asi měsíc a už mohu říci jeho výhody a nevýhody.
nevýhody: moc se nechytá až vůbe v zalesněné oblasti ale pokud ho necháš ve volném prostranství načíst opravdu kvalitně tak se tak nějak chytá. Baterie vydrží dosti málo nečekej že budeš mít PDA zapnutý 10-15 hodin za 2-3 hodiny je mrtví ale záleží na ještě stáří baterie ani nevím jestli se dá vyměnit ale pokud nebudeš displai hnát na plnou zářivost tak to vydrží ty 2-3h. není vodotěsný ale to se dá udělat přes pytlík se zipem. Je špatné v téhle době shánět do něj MicroSD karty s malou kapacitou toto PDA žere jen 128 a 256Mb když si s tím pohraješ
Výhody: Jednoduché ovládání,
Já jsem s ním spokojen levná a dostačující alternativa pro začínající kačery. Já jsem to kupoval od Redhatíka z Aukra musel jsem si nechat udělat nabíječku ale jinak je to v pohodě.
no tak koukám že žádnej zázrak. Díky nemožnosti připojit pořádnou kartu je to vlastně k dalšímu použití k ničemu. A jelikož říkáte že v lese se stratí tak si asi vyberu něco jiného