Nevím jestli o tom tady už nebyla zmíňka, ale Garmin má nové logo. Co na něj říkáte, mě to ani moc jako logo nepřipadá…
http://www.garmin.com/pressroom/corporate/102606.html

Nevím jestli o tom tady už nebyla zmíňka, ale Garmin má nové logo. Co na něj říkáte, mě to ani moc jako logo nepřipadá…
http://www.garmin.com/pressroom/corporate/102606.html

Hmm tak to je fakt nic moc, měli zůstat u toho starého.
Už jsem o tom psal - ale přesto díky za tip na bleskovku.
nj máš pravdu, jak mi mohlo tohle uniknout… Aha už vim 27. jsem byl v Krkonoších, tak proto…
No to jsem zase objevil Ameriku…
No ale jinak to nové logo nic moc, to starší se mí líbylo víc. To nové mi fak nic neříká…
Docela bych si rad poslechl projev na tom grand opening, kde bude CEO zduvodnovat, proc utratili tolik penez za tak nenapadite logo :o))) Tenka pismena evokuji slabsi stabilitu a spolehlivost. Jedinou vyhodu noveho loga vidim v jednodussi reprodukci a snizeni nakladu na barvy pro corporate identity. Mozna ale, ze patrim k tem natvrdlym, kteri nepochopili nejakou tu hlubokou myslenku
Kdyz nemam nove produkty, tak aspon vymenim logo. Pamatujete toho klauna, jak navrhoval principalovi natrit Maxipsa Fika na pruhovaaaanooo?
No a teď když maj nové logo, tak by mohli uvést na trh třeba novou modelovou řadu GPS outdoor navigací
Tak to bylo jenom takové přání, oni určitě počkají, až si koupim novou GPSku a měsíc potom daj na trh novej model, aby mě potěšili :-/
btw jenom taková úvaha, co vám připomíná to nové logo, restektive ta modrá, dle mého, šipka…
Já budu na Garmin hodný. Myslím, že to není tak špatné. Logo je vzdušné, čisté - zejména ve srovnání se starším překombinovaným symbolem zeměkoule, který se nedal použít v menší velikosti. Také starší typ písma patřil spíš do osmdesátých let.
S logem se navíc pojí nový firemní design, nestojí samo o sobě.
No, zajimave, ze na te strance uvadeji novou podobu loga, ale v zahlavi je jeste to stare :] (vlevo nahore)
No ono to stare logo je tak nějak skoro uplně všude… jenom na hlavní stránce je už to nové logo. Ale dalo se to čekat, že to nezměněj ze dne na den…
No vidis, a ja bych zrovna cekal, ze to ze dne na den zmeni vsude naraz… logo na webu prece nepredelavaji kazdou stranku zvlast… Nove logo uz je leckde, treba u produktu… no nevim, je to zvlastni, ze nekde zmenene je a jinde neni ;]
No já nevím, já bych na tvým místě rychle brzdil a navrzené logo co nejdříve odstranil - pozor hochu na autorský práva! :-))) Víš kolik je tady mravokárců a ty by mohli být opět hrubě nespokojeni, že někdo na těchto stránkách by mohl případně něčí práva porušovat
:-).
No fajn, ale modrej trojuhelnik snad sam o sobe chranenej nebude. Snad teda. I kdyz jeden nikdy nevi, ceho se jeste dozijem
Zdravim vsechny - logo je celkem pekne, jednoduche a jak znamo V JEDNODUCHOSTI JE SILA
a podoba s logem jine spolecnosti
, venujici se vybave na ven (modernimu outdooru
) je ciste nahodna! Trojuhelnik asi chraneny byt nemuze, navic tenhle je prece modry ![]()
Mne se teda stare logo libilo mnohem vic nez nic nerikajici trojuhlenik, ale treba je to dano mym konzervatismem.
jo a ta sipka ukazuje nahoru. Ze by davali najevo cenovou politiku? ![]()
a barba se nam taky pekne vybarvil :))
Já bych řek, že ta šipka je úmyslně nad písmenem “N”.
Jo to mi přijede taky logický “N” jako North a šipka nahoru směřujíc k severu. Pravděpodobně to asi má ten význam, ale kdo ví… napadá ještě někoho něco?
N jako “New”. Ale třeba je to tam jen proto, že jim to nějak nešlo dát na prostřední písmeno :-).