Garmin Nüvi 300 a geocaching

Tedy je vhodná autonavigace pro turistiku pěší nebo cyklistiku. Hrajete někdo geocaching s Garmin Nüvi 300 co se vám na ní líbí a co ne když tuto GPS požívate při turistice.
Rozhoduji o koupi GPS.

My máme dobrou zkušenost s touto http://www.aukro.cz/item1171162826_garmin_nuvi_300_nabijecka_drzak_mapa.html . Je na aukru - elektro - ruční GPS navigace. Nevýhody má akorát v tom že není outdor a že má vnitřní zdroj a tedy omezenou dobu použití. Po tom co máme keše v okolí slovené a vyrážíme autem už nám to ale nevadí. Za 1500 Ká naprostá spokojenostsmiley

Asi takhle.
V případě, že ji využiješ alespoň z 50% i v autě tak se určitě vyplatí.
Hledat kešky se s ní určitě dají, signál chytá v pohodě.
Jenže, výdrž nic moc, sice někde psali o 8 hodinach, ale počítej tak 3-5 ve skutečnosti.
Turistika tim pádem padá, maximálně nějaká kratší odpolední procházka.
Odolnost, to se dá pohlídat, prostě se k GPSce nebudeš chovat třeba jako já, nebo nějaký jiný prase.
Zkrátka kešky jo, turistika spíš ne a to vše za sucha a bez žonglování s GPSkou.
Osobně bych zkusil za stejný prachy nějakou starší turistickou.

Zdravím chtěl bych se zeptat mirdule22, já sem si pořídil tu samou navigaci na tom aukru co ty a zkoušel sem podle ní hledat kešky, ale když sem zadával souřadnice ze stránek tak mi to ukazovalo uplný nesmysly a třeba i o nekolik kilometrů jinde tak nevím kde je chyba jestli něco dělám špatně nebo je to v navigaci. Myslím si že tam není dostatečná mapa,podle prodávajícího na aukru by tam měla být turistická mapa, jenže zdá se mi nějaká divná. poraďte prosím díky moc

toto mi dělalo MIO.
Pomohlo změnit COM port a frekvenci.