Garmin Oregon 2.95 BETA

A už jste někdo sedl do auta a vyzkoušel to otravné vypínání ? Mně se při 2.94B vypl třikrát ze tří pokusů. Tentokrát radši počkám na první výsledky testování odvážlivců.

Jo, jo - je to cim dal lepsi. Jsem zvedav, kolik verzi jeste udelaji …
Dik za tradicne bleskovou cestinu pro novou verzi.

Betu 94 jsem vynechal a 95-ku tam mám čerstvě. O čem píšete je prima, to chválím. Nejde se mi však dostat ke kalibraci kompasu prostým delším stiskem na kompas. MUsím k tomu teď přes nastavení a to je dost škoda. Jste na tom stejně kolegové???Díky

Píšeš o tradičně bleskové češtině. Kde je k mání? Rád si stáhnu:-) Děkuji!

Najdi si jakykoli prispevek od uzivatele HuntBehind (treba jen tady kousek zpet) a v jeho "podpisu" prispevku je link.

v podpisu prispevku HuntBehind - napr na predchozi strance

Caues , me kalibrace kompasu na dotek normalne fachci

Ano, normálně to jde.
Dneska jedu na SC, tak prověřím padací mapu při autonavigaci.

Me kalibrace kompasu taky jde uplne v pohode.
Jinak to spadavani se zatim tvari, ze je vyreseny.

V autě jsem to sice nezkoušel, ale před tím mě to padlo i u stolu a to už teď nedělá.

Děkuji češtinu už tam mám a po restartu se rozjel i kompas:-) Jdu do auta zkusit navigaci. Díky a ahoj.

Ta kalibrace stiskem nefunguje pokud jsi v ukázkovém režimu. Taky mi chvíli trvalo, než jsem na to přišel. :wink:

Mam 2.95 a v aute zatim nepadlo ani jendou - coz pred tim padalo porad. Takze snad OK. Ani pri navigaci nepadlo. Z me strany zatim jednoznacne spokojenost.

Aha, ty jsi ale hlava:-) Málem jsem promáčknul outdoorový dotykový displej a stále nic…
Nedošlo mi, že to bylo v režimu off line, protože po novém FW trvá, než najde družice… Díky!
JInak v autě mi to zatím také nespadlo. Tak snad dobrý.

Trasovej pocitac parada, ja to tedy moc nepouzival, ale dneska jsem nahodil schvalne geocaching a jen velkou sipku a vzdalenost…moc pekny, s tim me soudruzi mile prekvapili. Odlovil jsem dneska 10 kesek a zadny problem. Pouzival jsem jak profil geocachin, tak i auto.

Ještě by tam konečně mohli přidat možnost vymazat i "Naposledy hledané"… Seznam se mi utěšeně rozrůstá a přiznávám, že mne to už celkem rozčiluje :slight_smile: eTrexy tohle uměly…

Po celodením kešování (18 krabek) pozoruji že oproti staršímu FW. čipu nová 2.80 nedriftuje ani v hustém lese, to nepříjemné vypínání je také opraveno. Super je ten nový trasový počítač, jen u Geocachingu vedle šipky zpět do menu to nový klačítko s kolečkama "Hledat nejblíže" (když ten seznam otevřu, tak položky nepracujou zprávně. Dám naposledy hledané - vyberu keš kterou sem hledal a ono mě to vrátí zpět do menu Geocaching) .. ale to neni tak podstatná závada a dá se sní žít. stejnak.. kdo to využívá :smiley:
já sem jednoznačně zpokojenej a ke starším betám se už vracet nebudu. FW. 2.95 se osvědčil jako dobrý :slight_smile:

A prozradí mi někdo, jak zvětším čísla v trasovém počítači? Já to nikde nemůžu najít.

A jakou máš verzi FW, tohle funguje jen u posledního FW 2.95.

No. Už jsem chtěl odepsat: Jasně že mám 2.95, přece nejsem blbej!!
A pak mě napadlo podívat se do Oregona. Ha! 2.93 :frowning:
Prostě jsem měl v PC FW a nahrál ten starší. :smiley: