Včera se objevila nová verze FW, už někdo testoval? Mě nějak nejde spustit instalace.
To mi uniklo, ted jsem flashnul a slo to, sice je psano, ze je to pro Oregon 400…ale to je stejny jako 300ka…
Changes made from version 2.95 to 2.96:
* Added Waypoint Averaging application. (For more information visit our new Trail Tech website at http://garmin.blogs.com/softwareupdates/trail-tech/)
* Added Sight 'N Go application for the Oregon 300/400i/400c/400t.
* Added option to display four configurable data fields on the map.
* Added customizable text to unit power-on screen (see \Garmin\startup.txt)
* Added Man Overboard application
* Added the ability to view geocache logs separate from the description
* Increased the number of waypoints viewable from the Waypoint Manager and Where To?>Waypoints
* Report problems with software to [email protected].
Hned prvni parada co tam je:
Logy oddelene od listngu jako v Coloradu…to me chlapci udelai radost. Sipky v listingu tedy stale chybi…
Druha super vec:
moznost vybrat si pocet datovych poli na displeji u mapy. Moznosti jsou tam 0 ,2 a 4. To se mi libi, hlavne pri profilu autonavigace, kde si muzu dat vzdalenost ke kesce, vzdalenost k odbocce, sipku a navic jeste neco.
Treti vec, pokud jsem pochopil dobre je prumerovani aktualnich souradnic, coz se hodi napr. pri zakladani kesky. To jsem zatim nezkousel…
"Muž přes palubu" - to je dobrá fičurka. Bleskově i za pohybu uložíš momentální pozici, aby jsi se sem mohl vrátit.
Jak se muz pres palubu pouziva?
http://garmin.blogs.com/softwareupdates/trail-tech taky nevim jak spustit
Blbe, nez to najdes v menu, tak ses i s lodi davno jinde
![]()
Tuhle funkci vyuzijes jen na vode, proste kdyz plujes treba na lodi a je "muz pres palubu" - proste nekdo vypadne z lodi, tak tuknes na ikonu a ono ti to ulozi aktualni pozici s +/- nejakou odchylkou aby jse se tam mohl vratit pro "muze/zenu pres palubu" ![]()
Tohle jsi mel na mysli jak se pouziva fce "muz pres palubu" ?
jj to jsem si myslel ze to je, ale zmatlo me, to co psal DUsoft
Musíš v Nastavení do položky Hlavní menu a ty přidaný 3 funkce tam mají na konci tlačítka a jsou jakoby neaktivní. Někam je posuň a pak už budou v nabídce.
Když stahnu .exe z těchto stranek: Garmin: Updates & Downloads ,má velikost pouze 712 kB a nejde mi v počítači spustit. Cos tím?
Stahuju exe z odkazu nahoře ( je to http://www8.garmin.com/software/Oregon300_296Beta.exe ) a má 3,6MB
Stalo se mi to same , tak jsem stahnul soubor od Skleby , je zde skoro prvni
a ma 3MB … uz mi fachci ve stroji B)
Stale nic… odkaz: http://www8.garmin.com/software/Oregon300_296Beta.exe ale jen 712 kB.
mlog: Diky! Toho jsem si nevsimnul. Super, to je dobra vec na zamerovani kesek. Funkce jakou jsem pouzival HandyGeocachingu…
jeffix : ta mala verze je nejaka chyba, to nefunguje, pouzij link Garmin: Updates & Downloads
je to sice na oregon 400, ale funguje to v pohode, ty verez jsou sw stejny…
BTW: teda jsou to opet prijemy zmeny, ktere jsem ani necekal. Ted uz snad chybi k dokonalosti jen ty sipky na rolovani v listingu
I kdyz castecne to nahradila ta nova funkcne Show log.
Spatna neni ani moznost editovat STARTUPTXT a hodit si tam treba na sebe kontakt nebo vzkaz pro pripadneho nalezce…
Konečně se mi to podařilo rozchodit, diky…:-).
jn, je fakt, že přístup k logům už tedy máme, a přesto by byly šipky vhod - na konci listingu bývají informace o umístění keše, výpočtech atp.
Takze budeme muset opet na garmin napsat dalsi mejly s zadosti o ty sipky, to by v tom byl cert aby ve verzi 3.0 nebyly :), pak uz nebude co opravovat ![]()
njn 712kB a nejde spustit ![]()
co takhle reupload nekam kdo ste to stahl v pohode ? ![]()
Oregon 300 software version 2.96 Beta
as of April 23, 2009
Download (712 KB)
Ahojky.
Okopiruj si odkaz v prvnim prispevku nahore. Me to slo.
Sorry. tak ve druhem.
Potvrzeno, že verze na 400 chodí i na 300stovce.
Takže máme ještě 3 pokusy do finální 3.00 verze ![]()
Na startovací obrazovku je možné upravou souboru startup.txt přidat informační text, kontakt a pod. a nastavit dobu zobrazení.
S novou betou zatím spokojenost. Průměrování vypadá hodně dobře!
I v Garminu mě překvapili, když mi na můj email o poškozeném souboru pro Oregon 300 odepsali, že mám bez problémů použít firmware pro 400 a že na tom pracují.