* Added ability to load maps from any img file in the Garmin directory
* Improved display of numeric degrees and mills
* Improved Wherigo stability
* Fixed elevation errors when reviewing a point other than a waypoint
A jako obvykle, firmware je použitelný jak pro Oregona 300, tak i 200 a všechny odrůdy 400…
EDIT: Wow !!! Tak hned ten první bod je velice zajímavý… Zkusil jsem gmapsupp.img přejmenovat na TOPO.img a hle, ono to funguje !
Moje první dojmy z verze 2.99. Do paměti přístroje i na kartu jdou nyní přidávat mapy i jednotlivě pod libovolným názvem jiným než gmapsupp.img. Cvičně jsem na kartu přidal jeden .img soubor a do Oregona dva a vidí všechny. To se mi líbí.
V prohlížeči obrázků jde zoomovat (to myslím v předchozí verzi nešlo), po vypnutí mi ale displej neztmavne najednou celý ale objeví jakési pomalu mizící proužky. Zůstává ale můj problém s tím, že po zapnutí se v posledním použitém profilu zapnou všechny mapy z karty. Ale pouze z té, kde mám víc map. U karty, kde mám mapy dvě, zůstává nastavení posledního použitého profilu po zapnutí nezměněné.
Zoomovat šlo opravdu už dávno … také mám ale problém s tím, že po vypnutí mi na displeji zústanou proužky, jako když Oregon vytuhne … což se asi opravdu stane, prostě nedojde k regulérnímu ukončení, nicméně narozdíl od skutečného vytuhnutí, kdy je potřeba vyndat baterky, v tomhle případě jde Oregon zapnout pomocí tlačítka … asi budu poprvé dělat downgrade firmwaru …
Venku jsem s tím ještě nebyl, ale z těch chyb co tu všichni popisujete mi to dělá jen ty proužky při vypnutí… Ostatní je v pořádku. Samovolné zapínání/vypínání map se nekoná, připojení vypnutého Oregona k PC je také O.K.
Improved Wherigo stability !!!
Ja žasnu, co se to u Garminu/GroundSpeaku stalo? První změna ohledně Wherigo od doby co vycházejí upgrady. Že by se hnuly ledy? Půjdu to co nejdřív vyzkoušet, i když je nestabilní, a dám vědět.
Jenom maly dotaz - kde se daji stahnout starsi verze FW? Prochazel jsem vsechno mozne na garmin.com a porad me to smeruje na posledni verzi 2.99 v sekci Updates & Downloads.
prave jsem se vraatil z keskovaani, dal jsem pet rychlyyych. navigace s 2.99 uuplne v pohode. priznam se, ze nevim jjaka byla posledni verze gps softu, jestli tedy i tu soucasne polepsili, ale garmin zase zacal ochotne ukazova presnost 3m apod.
prouzky po vypnuti mi to dela taky, docela me to znervoznuje, protoze minimalne to znamena, ze do displeje i po vypnuti jde nejaka stava a otazkou je, jestli to nesaje baterky kdyz to leziii viic nez je zdravo.
sipky v listingu se proste neobjeviii, to uz jsem si jist. jenom v cesku jsou maniakaaalni listingy o stovkaach slov (zamerne prehaanim, ale fakt jsme jednicky v tomhle) doporucuju pouzivat konverzni makro od Suplere (je tady na foru), co rozdeli dlouhe listingy a naviiitz prida pred jmeno atribut kesky, coz je velmi sikovneeeee a zrychluje hledaani nejblizsiich kesek prave dle jejich typu.
Pokud máš v přístroji kartu, kdekoliv jakoukoliv mapu, nastavený Garmin Spanner jako akci při připojení kabelu a ten kabel připojíš k vypnutému zařízení, tak ano.
Ano, právě jsem to poprvé udělal, vrátil jsem do Oregona fw 2.98 a proužky zmizely Jen jsem se lek, že mi to vymazalo všechny profily, ale naštěstí mi to jen přidalo profil recreational, kterej jsem v zápětí vymazal sám… S chutí do toho